20
Mayıs
2024
Pazertesi
DİDİM - AYDIN

AKP'den baklavalı kutlama

AK Parti Didim İlçe Başkanlığı, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Didim İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünü ziyaret etti. İlçe Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Öksüzü makamında ziyaret eden AK Parti Didim İlçe Başkanı Mustafa Karanlık, İlçe Kadın Kolları Başkanı Ayşe Yeniçerioğlu ve yönetim kurulu üyeleri Öksüz’e çiçek ve baklava hediye ettiler.


Ziyarette konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Öksüz, “Eğitim işlerini sadece Öğretmenlere bırakılamaz. Öğretmen ve okulun öğrenciye Katkısının yüzde 20 olduğu geriye kalan yüzde 80 inin ise aile ve çevrenin etkisi olduğu ortadadır. Eğitimi hiçbir zaman ihmal edilmez. Ülkemiz için iyi yetişmiş insan gücüne muhakkak ihtiyacımız var. Biz sadece bugün değil hayatın her anında öğretmenlik yapıyoruz. Öğretmenlik bir aşk bir sevgi mesleğidir. Öğretmenlerimizin hakkını hiç bir zaman ödeyemeyiz” dedi.


AK Parti Didim İlçe Başkanı Mustafa Karanlık da, “Biz İlçe Milli eğitim Müdürlüğünün çalışmalarından memnunuz. Daha iyi işler yapmak için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız. Bu yıl Öğretmenler günümüzde farklı bir uygulama yapmaya çalıştık. Tüm Okullarımıza baklava ikram ettik. Aynı şekilde bugünde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze bu ziyareti gerçekleştirdik” diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 24 Kasım 2008 Pazartesi 16:45:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?