27
Mayıs
2024
Pazertesi
DİDİM - AYDIN

AKP'li üyelerden parsel satışına tepki

Didim Belediye Meclisi’nin AK Parti’li meclis üyeleri, Didim sınırları içerisinde yer alan bir parselin satışıyla ilgili olarak Didim Belediye Meclisi’nde yazılı önerge verdi.

Didim Belediye Meclisi’nin Mayıs ayı toplantısında AK Parti’li 4 meclis üyesi ihaleye çıkarılacak olan 2954 parsel numaralı yerin satışıyla ilgili olarak Belediye Meclisine yazılı önerge verdi.

Konuyla ilgili açıklama yapan AK Parti Grup Sözcüsü Kadir Karakaya, “İlçemizin gündemine, ikinci koy dediğimiz bölgedeki hazine arazisinin satışı söz konusudur. Bu arazi mevcut imar planımızda günübirlik alan olarak gözükmektedir. Belediye Başkanlığı seçimlerinde seçimi kazanan Sayın Mümin Kamacı ve AK Parti Adayı Sayın Hilmi Yıldırım yapacaklarını anlatan kitap ve broşürlerinde bu alanda sosyal amaçlı bir anfitiyatro yapma projeleri vardır. Bu meclisimizde söz konusu alanın anfitiyatro yapılması için bir ön karar alınıp; bir sonraki meclisimizde belediyemiz şehir plancısı tarafından hazırlanacak 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planının onanmasını arz ederiz” dedi.

Belediye Başkanı Mümin Kamacı da, “Verilen dilekçe bu günkü meclisimizde görüşülemeyecek. Çünkü daha önceden bu önergenin verilmiş olması gerekiyor çünkü önerge de verilen yerle ilgili olarak İmar Müdürlüğünün çalışması yapması gerekiyor. ,bu önergeyi önümüzdeki meclis toplantısında görüşülebilir” diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 6 Mayıs 2009 Çarşamba 17:34:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?