20
Mayıs
2024
Pazertesi
DİDİM - AYDIN

AKP'nin 7. aday adayı

AK Parti Didim Belediye Başkan aday adayı Ramazan Faydacı Belediye Başkan aday adaylığını parti binasında düzenlediği basın toplantısıyla açıkladı.

Düzenlenen basın toplantısına AK Parti Didim Parti İlçe Başkanı Mustafa Karanlık, AK Parti Didim Kadın Kolları Başkanı Ayşe Yeniçeri, AK Parti Belediye Başkan Aday Adayları Hilmi Yıldırım, Ferhat Yıldız, Abdürrahim Öztürk ve partililer katıldı.

Adaylığını açıklayan AK Parti Didim Belediye Başkan aday adayı Ramazan Faydacı Didim Belediye Meclis üyeliğini 5 senedir parti ilkeleri doğrultusunda sürdürdüğünü ifade ederek “ Belediye meclisinde iktidar ile muhalefet farkını gördük. Ak Partili Belediye ile yeni Belediyecilik anlayışı ve yatırımları hep birlikte göreceğiz. Didim'in bir beş yıl daha yanlış ve eksik yönetilmesine gönlüm razı değil. 2 dönem mahalle muhtarlığı, 5 sene boyunca da Belediye Meclis üyeliği yapıtım. Didim'e 5 yılda dişe dokunur hizmet gelmedi. Yol yapmak, suyu akıtmak bunlar rutin hizmetler” ”diye konuştu.

Diğer AK Parti Belediye Başkan aday adaylarının eksileri ile uğraşmadığının altını çizen Ramazan Faydacı Genel merkezimiz ve İlçe Teşkilatının Belediye başkan adaylığına kimi uygun görürse sonuna kadar arkasında olacağını sözlerine ekledi.

2 dönem mahalle muhtarlığı ve 5 senedir belediye meclis üyeliği yaptığını ve bu nedenle Didim halkının taleplerini ve Didim'e neler yapılması gerektiğini çok iyi bildiğini belirten Faydacı “Didim'e 5 yılda dişe dokunur hizmet gelmedi. Yol yapmak, suyu akıtmak bunlar rutin şeyler, iş değil.” diyerek aday olduğu takdirde Didim’i layık olduğu yere taşıyacaklarını belirtti.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Aralık 2008 Cuma 17:44:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?