26
Mayıs
2024
Pazar
DİDİM - AYDIN

Altınkum Sahili'ne akın

Didim’de gittikçe artan hava sıcaklıkları iyide iyiye kendini hissettirmeye başlarken, boş zamanlarını fırsat bilen Didimliler ile İlçede yaşayan İngilizler soluğu Altınkum Sahili’nde alıyor.

Altınkum Sahili gün boyu yerli ve yabancı turistlerin de uğrak yeri olurken, Didimliler de sıcak havadan kurtulmak için kendini Didim’in mavi sularını attı. Sıcaklıkların 35 derece civarında seyrettiği ilçede Altınkum sahili dolduğu görülürken çocuklar mavi sularda denizin keyfini sürerken, büyükler ise güneşi altında sıcak havanın tadını çıkardı.

Sahil kenarındaki Yalı Caddesi esnafı da hareketli saatler geçirdiği görülürken, Yalı Caddesi üzerinde bulunan restoran ve kafeler de yerli ve yabancı turistlerle dolduğu görüldü. Hava sıcaklıkların önümüzdeki günlerde artacağı öğrenildi.

iha
Yayın Tarihi : 2 Haziran 2009 Salı 13:41:06
Güncelleme :2 Haziran 2009 Salı 14:04:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Soner Atak IP: 88.241.218.xxx Tarih : 3.06.2009 11:08:26

Bu sene Didim senesi olacak Rahmetli Cumhurbaşkanımızın eşi sayın Semra Özal Didim de bu yaz tatil yapacagını ulusal gazetede yapmış oldugu basın açıklamasında  söyledi. Bildiğimiz gibi sayın Semra Özal hep bodrumda tatil yaparken bu sene Didimi tercih etti.