18
Mayıs
2024
Cumartesi
DİDİM - AYDIN

Anaokulunda renkli görüntüler

ANAOKULUNDA GELENEKSEL AĞAÇ BAYRAMI

Didim Anaokulu’nda geleneksel olarak düzenlenen “Ağaç Bayramı ve Aşure Günü” etkinliği bu yılda renkli görüntülere sahne oldu.

Okul bahçesinde yapılan etkinliğe Didim Cumhuriyet Başsavcısı Sacit Akdağ, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Mehmet Apaydın ve Mehmet Çoban, Okul Müdürü Belgin Ogan ve veliler katıldı.

Etkinlikte konuşan Okul Müdürü Belgin Ogan, her yıl yaptıkları ağaç bayramı etkinliğini bu yılda yapmaktan mutlu olduklarını belirterek, “Baharı karşıladığımız bu günlerde hiçbir nimeti bizden esirgemeyen tabiat anaya her sınıfımızdan bir ağaç hediye edeceğiz. Amacımız doğaya katkıda bulunurken, çocuklarımıza da çevre bilinci aşılamak, doğanın insanları için vazgeçilmez olduğunu kavratmaktır” dedi.

Konuşmaların ardından okul öğrencileri şiirler okurken, okul öğrencilerinden oluşan folklor grubu “Çayda Çıra” oyununu sergilediler. Dans ve palyaço gösterileri ile devam eden etkinlikte öğrenciler velileriyle birlikte okul bahçesinde ağaç diktiler. Etkinliğin sonunda gelen konuklara ve velilere aşure ikramında bulunuldu.

ANAOKULUNDA GELENEKSEL AĞAÇ BAYRAMI
ANAOKULUNDA GELENEKSEL AĞAÇ BAYRAMI
İHA
Yayın Tarihi : 3 Nisan 2010 Cumartesi 17:06:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?