19
Mayıs
2024
Pazar
DİDİM - AYDIN

Aydın: Didim'de tüyler ürperten cinayet: 5 ölü

Edinilen bilgiye göre, Didim’de Tuntaş Oteli işleten işadamı Selim Tuntaş, dün gece saat 04.00 sıralarında otele geldi. Alkollü olduğu iddia edilen Tuntaş, henüz bilinmeyen bir nedenle annesi Müjgan Tuntaş ile tartışmaya başladı.

Bu sırada otel müdürü Yılmaz Özsoy ile garsonlardan Muammer İlhan tartışmaya müdahale etti. Cinnet geçiren Selim Tuntaş, silahı ile önce annesi Müjgan Tuntaş’ı, ardından Yılmaz Özsoy ve garson Muammer İlhan’ı başlarından vurarak öldürdü. Selim Tuntaş, işlediği cinayetlerin ardından 09 SL 500 plakalı aracı ile firar etti.


Cinayet soruşturması sürerken, Selim Tuntaş’ın Didim’deki cinayetlerden önce Söke’de de eşi ve oturduğu apartmanın kapıcısını öldürdüğü ortaya çıktı. Cinnet geçiren işadamının Söke İlçesi Atatürk Mahallesi Samim Kocagöz Sokak’taki evinde 9 aylık hamile olan eşi Sultan Tuntaş ile tartıştıktan sonra, 5 gün sonra doğum yapacak olan eşini ve cinayete şahit olan apartman kapıcısı Mustafa Kalender’i de öldürdüğü belirlendi. Tuntaş’ın buradan 09 SL 500 plakalı aracına binerek ayrılırken, "Üç kişiyi daha öldüreceğim" dediği öğrenildi.


Didim’de 3, Söke’de de 2 kişiyi öldürdükten sonra firar eden Selim Tuntaş, Altınkum sahilinde bir arkadaşının evinde saklandı. Ancak Tuntaş, buradan güvenlik güçlerini telefonla arayarak teslim olacağını bildirdi. Olay yerine giden ekipler Tuntaş’ı gözaltına aldıktan sonra emniyete getirdi. Tuntaş’ın verdiği ilk ifadede, "Sadece bir miktar kokain almıştım. Başka birşey hatırlamıyorum" dediği öğrenildi.


Selim Tuntaş, Didim Emniyet Müdürlüğü’nde tamamlanan sorgusunun ardından yoğun güvenlik önlemleri altında çıkarıldığı Didim Adliyesi’nde tutuklandı.

iha-aydın
Yayın Tarihi : 31 Temmuz 2004 Cumartesi 09:49:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?