19
Mayıs
2024
Pazar
DİDİM - AYDIN

Aydın-Didim: BBP'li Özdağ: Didim gibi sahil kasabaları bölücülerin istilasında

Büyük Birlik Partisi (BBP) Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) Üyesi ve Muğla Üniversitesi Öğretim Üyesi Selçuk Özdağ, Türkiye’nin üçüncü dünya ülkesi olduğunu iddia ederek, DEHAP’ın bölücülük yaptığını ve çok yakından takip edilmesi gerektiğini savundu. Özdağ, "Solda birlik adı altında başta Didim, Marmaris, Kuşadası, Fethiye gibi sahil kasabalarına son yıllarda bölücüler yoğun bir şekilde akın etmeye başladı" dedi.

BBP Marmaris İlçe Teşkilatı tarafından dün açılan seçim bürosunda, Belediye Başkan adayı Osman Bolat ve meclis üyesi adayları tanıtıldı. Açılışa katılan BBP MKYK Üyesi Selçuk Özdağ, Türkiye’nin son 25 yıldır kötü idareciler tarafından yönetildiğini ve bilinçli olarak halkın fakir bırakıldığını savundu. Özdağ, "Türkiye turizm, sanat, kültür ve tüm alanlarda üçüncü dünya ülkesidir. Türkiye’de artık sağ-sol, Alevi-Sunni, Kürt-Türk kavgası yoktur. Ahlaklılarla ahlaksızların kavgası vardır. Türkiye turizm, tarım ve yeraltı madenlerini iyi işletebilirse dünya ülkeleri arasına girebilir. Bugün Kıbrıs, Irak ve Azerbaycan politikalarında yanlış hesaplar yapan AK Parti Hükümeti’ne CHP muhalefet etmekte aciz kalmaktadır. Türkiye iki partili sistemi kaldıramaz. 28 Mart sonrası bu süreç tek partiye doğru gidiş olacak. Bu nedenle erken seçim kapıdadır" dedi.

Marmaris’te AK Parti’nin seçimlere katılamaması üzerine parti yetkilileriyle görüştüklerini ve destek istediklerini kaydeden Özdağ, "Muğla AK Parti Milletvekili Seyfi Terzibaşoğlu ve AK Parti İl Başkanı Mehmet Nil Hıdır ile görüştüm. ’Bizi destekleyin’ dedim. Kendilerine en yakın parti hangisi ise gelsinler onu desteklesinler. Kendilerinden cevap bekliyoruz. Türk’ün değerlerini küçümseyen inançlarımızı hafife alan bölücülere destek çıkmasınlar. Solda birlik adı altında toplanan hareket çok dikkatli bir şekilde takip edilmelidir. Marmaris, Kuşadası, Fethiye ve Didim gibi sahil kasabalarına son yıllarda bölücüler yoğun bir şekilde akın etmeye başladı. Hükümeti bu bölücülerle mücadele etmeye çağırıyorum. DEHAP ve beraberindeki siyasi oluşumlar Türkiye’de bölücülük yapmaktadır. Çünkü hiçbir kongrelerinde İstiklal Marşı okunmuyor, Türk bayrağı bulunmuyor. PKK’nın uzantısı gibi hareket eden ve İmralı’dan direktif alan DEHAP’a karşı çok dikkatli olunmalıdır. DEHAP ile ilişkisi bulunan tüm partiler büyük bir gaflet içerisindedir. Türkiye’de Abdullah Öcalan’ın katil olduğunu, terör başı olduğunu kabul etmeyen herkes bölücü ve haindir" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Mart 2004 Cuma 14:50:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?