30
Mayıs
2024
Perşembe
DİDİM - AYDIN

Başkan Kamacı'ya AY-TV'den ödül

Didim Belediye Başkanı Mümin Kamacı, Aydın Televizyonunun 15’inci
kuruluş yıldönümünde turizme yaptığı katkılardan dolayı örnek hizmet ödülüne layık görüldü. 24 kişiden oluşan jüri kararıyla hazırlanan listede çeşitli dallarda 18 kişiye ödülleri törenle verildi. Ödül törenine Aydın Valisi Mustafa Malay , CHP Aydın Milletvekili Fatih Atay, MHP Aydın Milletvekili Recep Taner, Didim Belediye Başkanı Mümin Kamacı ve çok sayıda davetli katıldı


Düzenlenen gecede ödül alan tek belediye başkanı olan Kamacı ilçede turizme yaptığı katkılardan dolayı ödüle layık görüldü. Başkan Kamacı ödülünü ADÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Berent Dişçigil den aldı.

Ödülünü almasının ardından bir teşekkür konuşması yapan Didim Belediye Başkanı Mümin Kamacı, “44 yıl sonra ilk kez deniz yoluyla Didim e turist getirdik. belediye olarak katı atık arıtma tesisleri çevreye verdiğimiz önemi ortaya koyduk. Didim i tarih, kültür ve turizm merkezi haline getirmek için çalışıyoruz.bu ödül belediyemiz için bir gurur kaynağı. Didim e en güzel hizmeti vermek için çalışmalarımız yoğun şekilde devam edecek” dedi.

iha
Yayın Tarihi : 29 Temmuz 2008 Salı 13:25:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?