19
Mayıs
2024
Pazar
DİDİM - AYDIN

Belediye çalışıyor

Didim Belediye Başkanı Mümin Kamacı, Didim Belediyesi’nin projelerinin devam ettiğini ve bu projelerin birçoğunun ilçenin geleceğine ışık tutacak olan projeler olduğunu belirtti.

Göreve geldikleri günden itibaren Didim’de ayakları yere basan projeler ürettiklerini ifade eden Belediye Başkan Kamacı, “Eski pazaryerini otopark olarak düzenledik ve halkın kullanımına sunduk. Şu an için başka otopark düşüncemiz yok. Eski pazaryerinde tekrar pazar açmanın mantığı yok, itfaiye ve ambulansın giremediği bir durumu ortadan kaldırdık. Yeni pazaryerimizde yerli üreticiye öncelik tanıdık, bunun dışında Mavişehir ve Fevzipaşa'da yerli üreticimize sürekli tezgâh açıyor. Biz talepleri olması gerektiği gibi değerlendirdik, yerli üreticimiz mağdur değil. Çarşamba günleri Efeler Mahallesi ve Çamlık Mahallesi'nde kurulması planlanan pazar alanları ile çalışmalarımız devam ediyor. Park park olarak kalacak, pazar yeri de pazar yeri olarak. Bizim projelerlerimizin ayakları yere basıyor” dedi.

iha
Yayın Tarihi : 2 Şubat 2009 Pazartesi 22:41:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ayla kavakli IP: 88.253.130.xxx Tarih : 4.02.2009 11:21:09

baskanimizin calismalarindan memnunuz.efeler mahallesine pazar kurulmasi haberi bizi cok mutlu etti tesekkurler baskanim