19
Mayıs
2024
Pazar
DİDİM - AYDIN

Belediye engelli personelini unutmadı

Didim Belediye Başkanı Mümin Kamacı 3 Aralık Dünya Özürlüler Günü dolayısıyla Didim Belediyesinde engelli kadrosunda yer alan Belediye çalışanlarıyla bir araya geldi. Didim Belediye Meclis salonundaki toplantıya 15 engelli belediye çalışanı ile Didim Belediyesi Personel Müdürü Salih Bankoğlu ve Özel Kalem Müdürü Şahap Gönül de katıldı.


Toplantıda konuşan Didim Belediye Başkanı Mümin Kamacı 3 Aralık Dünya Özürlüler günü dolayısıyla bir araya geldiklerini belirterek “ Biz belediye olarak Didim’de bu tür arkadaşlarımızı istihdam ettik. Yasadan önce 5–6 kişi çalışıyordu ama son çıkan yasanın ardından biz belediye olarak engelli kadromuzu da arttırarak yeni arkadaşlarımızı bünyemize aldık. Bu durumda olan arkadaşlarımız için kentimizde de çalışmalar yapıyoruz. Sizlerin de tüm çalışanlarımızdan ayırt etmeden kalbimizde ayrı bir yerininiz var. İşyerinizde sıkıntılar olabilir, bunu müdürlerinizle de konuşarak çözebilirsiniz bizde sizlerin yanınızdayız. Sizlerin çalıştığı birimler de diğer çalışanlardan daha özverili olduğunuzu görüyoruz. Bu konudaki çalışmalarınız da takdirle karşılıyoruz.” dedi.


Belediye Başkanı Mümin Kamacı konuşmasında özel sektöre de atıfta bulunarak “Özel sektörde engelli arkadaşlarımızı bünyesine katarak onlara yardımcı olabilir ama ne yazık ki aynı duyarlılığı özel sektörden göremiyoruz. Biz elimizden geldiğince engelli arkadaşlarımızın sorunları için çözümler üretmeye çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.


Toplantının sonunda Didim Belediye Başkanı Mümin Kamacı engelli Belediye personeline birer yardım çeki verdi.

iha
Yayın Tarihi : 3 Aralık 2008 Çarşamba 18:19:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?