19
Mayıs
2024
Pazar
DİDİM - AYDIN

CHP lideri 5 Eylül'de Didim'de

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Deniz Baykal birtakım açılış ve ziyaretler için 5 Eylül’de Didim’e gelecek.

CHP Genel Başkanı Deniz Baykal 5 Eylül Cumartesi günü birtakım açılışlar ve ziyaretler yapmak için Aydın’ın Didim İlçesine gelecek.

Ziyaretle ilgili konuşan Didim Belediye Başkanı Mümin Kamacı “Sayın Genel Başkanımız 5 Eylül’de Didim’e gelecek. Bu ziyarette belediye olarak yaptığımız yeni pazaryerini, yeni İtfaiye binamızı ve İtfaiye binası içinde yer alan Afet Merkezimizin resmi açılışlarını yapacak. Daha sonra Belediyemizi ziyaret edecek. Bunun dışında Akbük Belediyesini de ziyaret edecek” dedi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 28 Ağustos 2009 Cuma 17:27:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
uğur IP: 88.251.18.xxx Tarih : 31.08.2009 10:19:43

cumhuriyet halk partisini temsil eden bir belediye başkanı 30 ağustos zafer bayramına bu kadar duyarsız kalmamalıydı. sokaklarda ne bir bayrak nede bir kutlama .Olmadı başkanım size ve temsil ettiğiniz cumhuriyet halk partisine hiç yakışmadı.Mavişehir gibi bir mahallede bile kendi çabalarıyla böyle bir güne sahip çıkarken sizin yaptığınız olmadı.size yakışan kütüphanenin olduğu merkez parkına ne kadar sarhoş ayyaş varsa onlara yer tahsis etmekten öteye gidemez....Sizin gibi halkçı zihniyete sahip değerli bir şahsa hiç yakışmadı....