18
Mayıs
2024
Cumartesi
DİDİM - AYDIN

Dev mitinge katılacaklar

TDH DİDİM İLÇE TEŞKİLATI, SARILGÜL İÇİN İZMİR’E GİDİYOR

Türkiye Değişim Hareketi (THD) Didim İlçe Başkanı Kemal Kılıç, Didim teşkilatı olarak 17 Ocak 2010’da İzmir’de yapılacak olan THD mitingine katılacaklarını belirtti.

Didimlileri THD Genel Başkanı Mustafa Sarıgül’ün katılımıyla Bornova Meydanı’nda yapılacak olan mitinge davet eden Kılıç, “Ülkemizde toplumun siyaset ve siyasetçiye güveninin yok olduğu bir ortamda Sarıgül ve Türkiye Değişim Hareketi partileşmeye gidiyor. Peki neden? Genel Başkanımız Mustafa Sarıgül Türkiye siyasetinin 30 yıldır içinde olan bir siyasetçi olarak söylemleriyle Hacı Bektaş-i Veli’nin 72 millete bir nazarla bak, Mevlana Celaleddin Rumi’nin dediği gibi Ne Olursan Ol Gel felsefelerini benimseyen bir liderdir. Bu özellikleriyle bile Türkiye’de var olan parti liderlik düzeninin yıkılmasında büyük başrol oynayacağına olan inancımızla kendisini desteklemeye ve bu yola Allah’ın izni ve halkımızın desteğiyle çıkıyoruz. Bizimle aynı fikri paylaşan, geçmişte hangi partiye oy vermiş olursa olsun Demokrasi ve insan haklarına saygılı, kişisel hak ve özgürlüklere değer veren, din, dil, ırk ayrımı yapmaksızın Genel Başkanımız Sayın Mustafa Sarıgül’ün de dediği gibi tek vatan tek bayrak tek millet ilkesini benimsemiş tüm halkımızı bu çatı altında toplanmaya davet ediyoruz. İktidara giden yolda ilk adımımız olan 17 Ocak 2010 tarihinde ki İzmir mitingimize tüm halkımızı davet ediyoruz” dedi.

Kılıç, mitinge katılmak isteyen vatandaşlar için 17 Ocak 2010 tarihinde saat 09.30’da Halk Bankası Didim Şubesi önünden araç kaldırılacağı kaydetti.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Ocak 2010 Salı 16:36:01
Güncelleme :12 Ocak 2010 Salı 20:02:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?