16
Mayıs
2024
Perşembe
DİDİM - AYDIN

Didim Barış Şenlikleri başladı

Didim Belediyesi tarafından bu yıl 12.'si gerçekleştirilen geleneksel Barış Şenlikleri dün gece Didim Projesi Sergisi'nin ve Didim Barış Panayırı'nın açılışları ile başladı. Stuttgart Yüksek Teknik Üniversitesi tarafından açılan Didim Projesi Sergisi açılışı Kaymakam Ali Katırcı tarafından yapıldı. Açılışa protokol üyelerinin yanı sıra vatandaşlar da ilgi gösterdi.

Belediye Başkanı Mümin Kamacı bu yıl 12.ci gerçekleştirilen geleneksel Barış Şenlikleri kapsamında Stuttgart Yüksek Teknik Üniversitesi tarafından hazırlanan 'Didim ve Çevresi' konulu proje sergisinin 3 Eylül tarihine kadar açık kalacağını söyledi. Didim Halk Kütüphanesi'ndeki sergiyi herkesin ücretsiz olarak gezebileceği bildirildi.

Açılışın ardından sergideki eserleri tek tek inceleyen Kaymakam Ali Katırcı "Gerçekten çok güzel bir çalışma olmuş. Emeği geçen herkesi kutluyorum ve başarılarının devamını diliyorum" dedi.

Aynı gün saat 21:00'de ise Altınkum'da Barış Panayırı'nın açılışı yapıldı. Barış Panayırı Didim Halkı tarafından ilgiyle gezildi. Panayırda giyim, tanıtım, fast food gibi firmaların standları yer aldı. Panayırda bir çok standın boş kalması dikkat çekti.
iha
Yayın Tarihi : 28 Ağustos 2007 Salı 12:55:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?