27
Mayıs
2024
Pazertesi
DİDİM - AYDIN

Didim Belediye'de 3. Lig heyecanı

Aydın Süper Amatör Küme’de mücadele eden Didim Belediyespor, kendisi sahasında oynadığı karşılaşmada Bozdoğan Belediyespor’u 5-0 mağlup ederek, 3. Lig terfi müsabakaların katılma hakkı kazandı.

Aydın Amatör Süper liginde eden Didim Belediyespor evinde ağırladığı Bozdoğan Belediyespor’u 5-0 lık skorla bozguna uğrattı. Didim Belediyespor’da aldığı bu sonuçla, İl Özel İdarespor ve Sökespor’un ardından 3. Lig terfi müsabakalarına gitmeye hak kazanan son takım oldu.

Didim Belediyespor Başkanı İzzet Us “Evimizde oynadığımız bu son maçı galip tamamladığımızdan dolayı mutluyuz. Haftaya deplasmanda oynayacağımız Sağlıkspor maçıyla ligi tamamlayacağız. Bu hafta evimizde aldığımız galibiyetle 3. Lig terfi müsabakalarına katılmaya hak kazandık. Bu anlamda başata futbolcular ve teknik yönetim olmak üzere herkesi kutluyorum. Ayrıca bizleri bu hafta yalnız bırakmayan taraftarlarımıza da centilmence bizleri desteklediği için teşekkür ediyorum. Ayrıca sezon başından bu yana bizlere her konuda destek veren Belediye Başkanımız Mümin Kamacı’ya da teşekkür etmek istiyorum” dedi.

iha
Yayın Tarihi : 14 Nisan 2009 Salı 23:32:46
Güncelleme :15 Nisan 2009 Çarşamba 00:14:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?