20
Mayıs
2024
Pazertesi
DİDİM - AYDIN

Didim BS'de amatör branş hedefleri

Didim Belediyespor Başkanı İzzet Us amatör branşlarda elde ettikleri başarılara değinirken, yakında briç takımını da kuracaklarını belirtti.


Amatör branş faaliyetleri ile ilgili bilgiler veren Başkan İzzet Us “Didim Belediyespor Voleybol bayan takımımız antrenörleri Meftun ve Ali Rıza hoca yönetiminde büyüklerde bu sezon deplasmanlı voleybol liginde mücadele edecekler. Basketbol takımımız antrenörleri Celal hocanın nezaretinde büyük erkeklerde hedeflerini Aydın il şampiyonluğu olarak belirledi. Masa Tenisi takımımız antrenörleri Hacı Bebek ile çalışmalarını sürdürüyor. Masa Tenisinde miniklerimiz Kasım ayında, yıldızlar ise Aralık ayında Gençler Aydın il müsabakalarına katılacaklar. Yakın bir zamanda da bünyemizde briç takımımız faaliyete geçecek. Bunun müjdesini de briççilere vermek istiyorum. Tekvando takımımız ise antrenörleri Altan hoca ile iyi sonuçlar elde diyor” dedi.


Başkan İzzet Us ayrıca Didim’e tayin olmak suretiyle Gaziantep‘ten iki tekvando sporcusu ikiz kız kardeşleri bünyelerine kattıklarını belirterek “Bunlardan Belkıs Kahraman 42 kiloda dünya 3.ncüsü, Yıldız Kahraman ise doğu grubu Türkiye 2.ncisi unvanlarına sahip sporcular. Bu sporcularımız milli forma ile mücadele ederken“Didim Belediye Spor” sporcuları olarak anılacaklar. Bu da takımımız ve İlçemizin adını duyurulması açısından önemli bir olaydır” diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 28 Ekim 2008 Salı 18:50:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?