24
Mayıs
2024
Cuma
DİDİM - AYDIN

Didim çiçek açacak

DİDİM’DE ÇİÇEKLAR AÇACAK

Didim Belediyesi ve Didim Kent Konseyi İşbirliği ile 15-22 Mayıs tarihleri arasında Didim’de “Çiçek Şenliği” adı altında bir etkinlik düzenlenecek.

Konuyla ilgili Didim Kent Konseyinin Didim Belediye Meclisine sunduğu talep meclis üyelerinin oy birliği ile kabul edilirken etkinliğin içeriği hakkında Meclis üyelerine bilgi veren Didim Kent Konseyi Sekretaryası Ali Gençli şunları söyledi; “Didim’de ilk kez bu tür bir etkinlik düzenlenecek .Bu etkinliği Didim Belediyesi, Didim Kent Konseyi ve halkın katılımıyla yapmayı planlıyoruz. Bu etkinliğe 15-22 Mayıs tarihleri Hanımeli Sokağında yapacağız.Bu etkinilkte Zirai ilaç satanlar, Çiçek satanlar stand açıp burada satış yapacaklar. Yerel gruplar konserler verecek. Etkinliğimizde En güzel site, En güzel bahçe ve en güzel Balkon yarışması düzenleyeceğiz. Etkinliğimizde ödül alanlara ise ödüllerini 5 Haziran Dünya Çevre gününde sahiplerine vermeyi planlıyoruz. Bunun için de bir jüri oluşturacağız. Jürimizde Sosyal Kültür işleri Müdürü Şahap Gönül, Fen İşleri Müdürü Güven Tezel,Belediye çalışanlarından Aynur Gönül, Gülden Akkoca ve ben yer alacağım”

Etkinliğin düzenlenmesiyle ilgili konuşan Belediye BaşkanMümin Kamacı ise “Biliyorsunuz geçen yaz Turizm Bakanımız Didim’e geldiğimde evlerde, balkonlarda pegonyaların olmadığını söylemişti. Bu etkinlik turizm ilçesi olan ilçemizde güzel bir etkinlik olacağı kanısındayım. Hep birlikte bunu yapacağız” dedi.

DİDİM’DE ÇİÇEKLAR AÇACAK
İHA
Yayın Tarihi : 7 Nisan 2010 Çarşamba 12:44:04
Güncelleme :7 Nisan 2010 Çarşamba 17:22:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?