15
Mayıs
2024
Çarşamba
DİDİM - AYDIN

Didim Emniyet Müdürlüğü ek binası tamamlandı

Aydın'ın Didim ilçesi'nde devlet vatandaş işbirliği ile tamamlanan Didim Emniyet Müdürlüğü Ek Hizmet Binası tamamlandı. Didim Emniyet Müdürlüğü ek hizmet binasında; Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği, İstihbarat Grup Amirliği, Motosikletli Tim Amirliği, Deniz Büro Amirliği birimleri oluşturuldu.

Açılış törenine Aydın Valisi Mustafa Malay, Polis Akademisi Başkanı Vadi Çiçekli, Didim Kaymakamı Ali Katırcı, Aydın İl Emniyet Müdürü Yılmaz Ohan, Didim Belediye Başkanı Mümin Kamacı ve çok sayıda davetli katıldı.

Ek hizmet binasının zemin ve birinci kat olmak üzere 280 metrekarelik alana sahip olduğu, binada 11 oda, 2 çay ocağı ve 2 lavabo bulunduğu, binanın 140 bin YTL'ye mal olduğu bilgilerini veren Didim İlçe Emniyet Müdürü Yalçın Akalınlı “Ek binamızın tamamlanmasıyla birlikte Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği, İstihbarat Grup Amirliği, Motosikletli Tim Amirliği, Deniz Büro Amirliği kurulmuş, söz konusu bürolar meyvelerini vermeye başlamıştır” diyerek emeği geçen herkese teşekkür etti.

Akalınlı, ayrıca MOBESE projesinin bir an önce faaliyete geçmesi için yetkililerden yardım istedi.

Didim Kaymakamı Ali Katırcı ise 3 ay gibi kısa sürede tamamlanan ek hizmet binası ile hem polislerin hem de vatandaşların daha rahat bir ortama kavuştuğunu belirterek “Bu güne kadar ilçe genelinde emniyet birimlerimiz tarafından aydınlatılmamış olayımız yok. Yaz yoğunluğunda Didim'in refahı için yaptığı araç gereç ve personel takviyesi için İl Emniyet Müdürlüğü'ne ve binanın yapımına katkı sağlayan vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü ek hizmet binası törenle açıldı. Açılışı gerçekleştiren Aydın Valisi Mustafa Malay, halkın bu tür desteğinin polisin çalışma azmini artırdığını ifade etti.
iha
Yayın Tarihi : 5 Temmuz 2007 Perşembe 14:50:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
hamza kubilay tumen IP: 85.105.167.xxx Tarih : 8.08.2008 18:30:27

Sayın Müdürümüzün bu çalışkanlığını cani önülden kutluyorum.Kendilerini Sultanhisar ilçesinden yakinen tanırım çok iyi çalışmalara imza atmıştır.Kendilerine saygılar sunarum.Başarılar dilerim