20
Mayıs
2024
Pazertesi
DİDİM - AYDIN

Didim kapalı pazaryeri inşaatı sürüyor

Didim Belediyesi tarafından ilçe merkezinde yaşanan pazaryeri sorununu çözmek için hazırlanan “Didim Kapalı Pazaryeri Projesi” büyük bir hızla devam ediyor. 

Çalışmalarda gelinen noktayı yerinde görmek için pazaryeri inşaatında incelemelerde bulunan Didim Belediye Başkanı Mümin Kamacı, söylentilere kulak asmadan ilçeyi daha modern bir yapıya dönüştürmek için mücadele verdiklerini belirtti. 

Didim Kapalı Pazaryeri Projesi hakkında bilgiler veren Belediye Başkanı Mümin Kamacı, ilçe merkezindeki pazaryeri sıkıntısını sona erdirecek olan projenin 20 yıl garantili olarak inşa edildiğini söyledi. Pazaryerinin 14 bin metrekarelik bir alan üzerine kurulacağını belirten Kamacı, “Burada 650 esnafımız, ürünlerini satışa sunma imkanı bulacak. Esnaf ve vatandaşlarımızın otopark sıkıntısı çekmemesi için 400 araç kapasiteli bir otoparkta proje kapsamında inşa ediliyor. Sosyal tesis ve bölümleriyle yeni pazaryerimiz Didim'e yakışır bir nitelikte olacak” dedi. 

Pazaryeri Şantiye Şefi Şener Balkay da, pazaryerine kurulacak olan güvenlik sistemi ile pazaryerinin 24 saat izleneceğini ifade ederek hırsızlık olaylarına karşı da her türlü tedbirin alınacağını söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Mart 2008 Pazartesi 13:56:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?