27
Mayıs
2024
Pazertesi
DİDİM - AYDIN

Didim yaza hazırlanıyor

Didim Belediye Başkanı Mümin Kamacı, seçim sürecinin tamamlanmasının ardından Didim Belediyesi olarak 2009 yaz sezonuna hazırlıklarına başladıklarını belirtti.

2009 yaz sezonu hazırlıklarını hızlı bir şekilde başlayacaklarını ifade eden Başkan Kamacı, “Seçim bitti sıra hizmette, ilk işimiz ilçemizi 2009 yaz sezonuna hazırlamak olacaktır. İlk etapta turizm sezonu hazırlıklarına başlayacağız. Nisan ayı sonu itibariyle ilçemize turistler gelmeye başlayacak. Bu anlamda ilçemizde var olan ya da yapılması gereken çalışmaları hızlandıracağız ve yaz sezonuna sorunsuz şekilde girmeyi planlıyoruz. Önümüzdeki bir haftalık dilimde programları hazırlayarak hemen hayata geçireceğiz. Ülkemizde bir yerel seçim oldu ve geçti gelen turist bunu anlamaz onlar hizmete ve şehre bakarla o nedenle çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam edeceğiz” dedi.

Yaz sezonunda yerli ve yabancı turistleri Didim’de görmek istediklerini beyan eden kamacı, “Didim temiz güvenilir, su sorunu olmayan, denizi, kumsalı, doğası temiz nadir turistik ilçelerden birsi bu nedenle tüm tatilcileri Didim’e bekliyoruz” diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 9 Nisan 2009 Perşembe 23:24:31
Güncelleme :10 Nisan 2009 Cuma 00:47:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?