31
Mayıs
2024
Cuma
DİDİM - AYDIN

Didim'de asfaltlama çalışmaları

Didim BelediyeSİ tarafından 2008 turizm sezonuna girilmeden önce ilçe merkezindeki önemli cadde ve sokaklarda yenileme çalışmaları başlatıldı. Didim'in en işlek caddelerinden Altınkum Karakol Caddesi'nde gerçekleştirilen çalışmalar, şantiye görüntüsüne neden oldu. 

Didim Belediyesi yetkilileri, çalışmaların turizm sezonu öncesi bitirileceğini belirterek, faaliyetlerin 2007 yılında yapımı tamamlanan çevre yolunda ki çalışmalarının aynısı olduğunu kaydetti. Birinci etap çalışmalarının sonuçlanmasından sonra yolun geri kalan kısımlarında da genişletme çalışmalarının yapılacağı bildirildi. 

Çalışmalarla ilgili bilgi veren Didim Belediye Başkanı Mümin Kamacı, düzenleme ve Asfalt çalışmalarına paralel olarak kaldırım çalışmalarının da sürdüğünü söyledi. Kamacı, "Altınkum Karakol Caddesi'nde ki çalışmalar tamamlandıktan sonra taşıt trafiği bakımından bu cadde eskisinden daha güzel hizmet verecek bir hale gelecek. Ancak güvenli bir şekilde yaya geçişini de bir an önce sağlamak zorundayız. Çalışmalar büyük bir hızla devam ediyor. Karakol Caddesi'nin tamamını düzenlenmiş olarak en kısa sürede halkımızın hizmetine sunacağız" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Ocak 2008 Çarşamba 14:43:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?