27
Mayıs
2024
Pazertesi
DİDİM - AYDIN

Gonca Koleji’nde mezuniyet coşkusu

Didim Özel Gonca Koleji’nde düzenlenen mezuniyet töreninde 25 öğrenci mezuniyet heyecanı yaşarken, törende renkli görüntüler ortaya çıktı.

Gonca Koleji bahçesinde gerçekleştirilen mezuniyet törenine İlçe Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Öksüz, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Mehmet Apaydın ve Mehmet Çoban, Didim Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Fesih Doğan Yıldız, Didim İlçe Müftüsü Celil Karaca, Okul Müdürü Nuri İleri, öğrenciler, öğrenci velileri ve davetliler katıldı.

Mezuniyet töreninde öğrenciler tarafından hazırlanıp sahnelenen skeçler, şiirler, Mevlevi gösterisi, İngilizce skeçler, dans gösterileri, müzik dinletisi okul bahçesini dolduran izleyicilere heyecanlı ve duygusal dakikalar yaşattı. Gecede Gonca Koleji’nin Ege Bölgesi, Aydın geneli ve Didim’de yapılan resim, şiir, kompozisyon, İngilizce ve satranç dallarındaki yarışmalarda dereceye giren öğrencilerine plaketleri verildi.

Gecenin sonunda sahneye gelen mezun öğrencilere mezuniyet belgeleri ve plaketler protokol üyeleri tarafından verildi. Öğrenciler muhteşem bir seremoni ve havai fişek gösterisi eşliğinde mezuniyet heyecanını aileleriyle birlikte yaşadı.

 

iha
Yayın Tarihi : 11 Haziran 2009 Perşembe 18:10:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?