16
Mayıs
2024
Perşembe
DİDİM - AYDIN

İkramiye tursitlerinde ilgisini çekti

Her yıl milyonlarca insanın hayallerini süsleyen Milli Piyango'nun yılbaşı çekilişindeki büyük ikramiyesi, çekilişe sayılı günler kala, Didim'de yaşayan yabancı turistlerin de ilgisini çekti.


İlçede ikamet eden İngilizlerin yılbaşı çekilişi biletlerine yoğun ilgi gösterdiği Didim'de, her köşe seyyar bayilerle ve satıcılarla dolu. Vatandaşları tanımadıkları kişilerden bilet almamasını öneren bayiler, sahte bilet konusunda da dikkatli davranılmasını istediler.


25 milyon YTL olan büyük ikramiyeden yararlanabilmek için birçok Türk vatandaşı gibi İngiliz vatandaşlar da bilet alarak şansını denerken Milli Piyango satıcısı Nazmi Çalışkan, biletlerinin çoğunun tükendiğini söyledi. Çalışkan, "Vatandaşların büyük ilgisi sonucu biletlerin çoğunu sattık. Tam biletleri 24, yarım biletleri 12, çeyrek biletleri ise 6 YTL'den satıyoruz. Genellikle memur çalışanlarımız Milli Piyango biletlerine ilgi gösteriyor. Ayrıca Didim’de yaşayan İngiliz vatandaşları da bilet alarak şanslarını deniyorlar. Bizler halkımızı sahte biletlere karşı dikkatli olmalarını istiyoruz" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 28 Aralık 2007 Cuma 02:20:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?