25
Mayıs
2024
Cumartesi
DİDİM - AYDIN

İngilizler'den anlamlı kermes

Didim ilçesinde yaşayan İngilizler, ilçedeki kadın hastalıkları ile mücadele edilmesi ve hastalıkların önlenmesi için temin edilen ambulansın iç donanımının yapılabilmesi için kermes düzenledi. Kermese Woman İn Turkey Derneği öncülük ederken Didim Hayvan Dostları Derneği üyesi İngiliz vatandaşlar da destek verdi.

Aydın’ın Didim ilçesinde yaşayan İngiliz vatandaşlar Kadın Hastalıkları için getirtilen ambulansın iç donanımı için Belediye Kültür park Salonu'nda kermes düzenledi. Kym ÇİFTÇİ Başkanlığı'nda ki Woman İn Turkey (Türkiye'deki Kadınlar Derneği) tarafından düzenlenen kermeste ikinci el eşyalar 1 ile 4 Lira arasında değişen fiyatlarla satışa sunuldu. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği kermese Didim Hayvan Dostları Derneği de destek verdi.

Etkinlik hakkında bilgiler veren WİT Başkanı Kym Çftçi, “BSK Anka Hastanesi tarafından kadın hastalıkları için ilçemize yine derneğimiz aracılığı ile ambulans gelecek, fakat ambulansın iç donanımı yok ve bunun için para lazım. Dernek öncülüğünde burada yaşayan vatandaşlarımızla birlikte ikinci ve ihtiyaç fazlası eşyalarımızı satışa sunarak donanım parasına katkı sağlamak istedik” dedi.

iha
Yayın Tarihi : 2 Şubat 2009 Pazartesi 22:44:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?