20
Mayıs
2024
Pazertesi
DİDİM - AYDIN

İngilizlerden tam not aldı

Aydın’ın Didim ilçesinde bu yıl 13’üncüsü düzenlenen Didim Barış Şenliği’nin son gününde sahne alan Ferhat Göçer Didimlilere unutulmaz saatler yaşattı.
Altınkum Sahili’nde düzenlenen konsere Didim Kaymakamı Ali Katırcı, Didim Belediye Başkanı Mümin Kamacı, Koçarlı Belediye Başkanı Cengiz Şen, çok sayıda davetli ve yaklaşık 5 bin Didimli katıldı.


Dün akşam saat 22.00 sıralarında sahne alan ve bir buçuk saat sahnede kalan ünlü sanatçı Ferhat Göçer, en çok sevilen ve dillerde düşmeyen duygusal şarkılarını seslendirdi. Zaman zaman hareketli parçalarını seslendiren Göçer, konser katılanları coştururken; Didimliler Göçer’in söylediği tüm şarkılara eşlik etti.
Konserinin son bölümlerinde Didim’de yaşayan İngiliz vatandaşlara jest yapmak amacıyla “We will rocl you-Queen”adlı şarkıları seslendiren Ferhat Göçer, İngiliz vatandaşlardan tam not aldı. Ferhat Göçer, konserin sonunda Didim Belediye Başkanı Mümin Kamacıyı sahneye davet etti.


Sahnede kısa bir konuşma yapan Başkan Kamacı, “Dünya Barışına bir nebze katkımız olması amacıyla bu etkinlikleri yapıyoruz. Şunu söylemek istiyorum Dünyada savaşlar olduğu sürece sloganımız şu olmalı ‘İnadına Barış, İnadına Barış’ diyorum ve şenliğimize destek veren tüm Didimlilere teşekkür ediyorum” dedi.
Başkan Kamacı, konuşmasını ardından ünlü sanatçı Ferhat Göçer’e Didim’i hatırası bir hediye ve çiçek verdi. Ferhat Göçer konserinin ardından 13. Didim Barış Şenliği havai fişek gösterileri son buldu.

iha
Yayın Tarihi : 3 Eylül 2008 Çarşamba 22:17:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?