1
Haziran
2024
Cumartesi
DİDİM - AYDIN

İnşaat mühendisi toprağa verildi

Evinde geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitiren Didim’in tanınmış İnşaat Mühendislerinden bir dönem İnşaat Mühendisleri Odası Didim Temsilciliği de yapan Fuat Elmacı’nın(55) cenazesi Nur camiinde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazıyla son yolculuğuna uğurlandı.


Didim İlçe müftüsü Celil Karaca tarafından kıldırılan cenaze namazına Belediye Başkanı Mümin Kamacı, İnşaat Mühendisleri Odası Aydın Şube Başkanı Kazım Zeyrek ve yönetim kurulu üyeleri, Mimarlar odası Didim temsilcisi Burhan Çolak, Kent Konseyi Yürütme kurulu başkanı Burhan Çolak, Merhum Fuat Elmacının iki oğlu, yakınları ve çok sayıda Didimli katıldı. İki çocuk babası Fuat Elmacının cenazesi sevenlerinin omuzlarında defnedilmek üzere Didim şehir mezarlığına götürüldü.

iha
Yayın Tarihi : 30 Ekim 2008 Perşembe 18:11:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
öznur ok IP: 78.179.8.xxx Tarih : 23.12.2008 14:59:52

merhaba sayın ali fuat elmacının birosunda 2005 yılında çalışmaya başlamıştım ve evlendiğim için 1 buçuk yıl sonra burakmak zorunda kaldım çok seviyorum onu babam gibi gördüm onu çok şey öğrendim ondan mekanın cennet olsun rahat uyu seni çok seven kızın gibi gördüğün öznur...