16
Mayıs
2024
Perşembe
DİDİM - AYDIN

İnternet arkadaşlığı ölümle bitti

Aydın'ın Didim ilçesinde, 38 yaşındaki K.H. kendisinin ve eşinin internet mesaj adreslerinin şifrelerini kırarak bu adreslere kayıtlı kişilere hakaret içeren mesajlar gönderen 29 yaşındaki Mehmet Melih Aslan'ı beş el ateş ederek öldürdü.

Olay önceki gün Atatürk Bulvarı üzerindeki Alo 24 isimli restoranın önünde meydana geldi.

Aslan ve K.H. arasında çıkan tartışma büyüyerek kavgaya dönüştü. K.H. motosikletine binerek olay yerinden kaçmaya çalışan Aslan'ı, beş el ateş ederek vurdu.

Aslan, olay yerinde hayatını kaybetti. K.H. olay yerinde ruhsatsız Glock marka tabancayla yakalandı. Didim Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, "Şüpheli ve maktulün dört ay önce internette bir sohbet odasında tanışarak arkadaş oldukları ve daha sonra arkadaşlıklarının bozulduğunun öğrenildiği" ifade edildi.

Açıklamada, arkadaşlığın bozulması üzerine Aslan'ın, zanlı K.H ve eşine ait internet mesaj adreslerinin şifrelerini kırarak, bu adreslerde bulunan kişilere hakaret içeren mesajlar atması üzerine, "zanlının eşi ile boşanma aşamasına gelmesi sonucu olayı gerçekleştirdiğinin anlaşıldığı" kaydedildi.

AA
Yayın Tarihi : 19 Eylül 2007 Çarşamba 06:06:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?