26
Mayıs
2024
Pazar
DİDİM - AYDIN

Kabotaj Bayramı'nda yarışma heyecanı

Aydın’ın Didim ilçesindeki 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı kutlamaları Altınkum Sahili’nde düzenlenen çeşitli yarışmalarla devam etti.

Altınkum Sahili’nde 8 ayrı dalda düzenlenen yarışmalarda Didim Garnizon Komutanlığı’nda görevli Güverte Yüzbaşı Aydın Küçük, Deniz Tbp. Üsteğmen Dr. Ozan Özgören ve Denetleme Şefi Hüseyin Türkdoğan jüri üyeliklerini yaptı.

Vint Sörf yarışmasıyla başlayan etkinliklerin ilk ayağını Muharrem Alacaoğlu kazandı. Daha sonra yapılan denizden tabak çıkarma yarışmasında da İbrahim Tekdemir birinci oldu. Jet-ski müsabakalarında ise ipi göğüsleyen isim Süleyman Sancılı oldu.

Sukayağı yarışlarında Mehmet İzi birinci olurken, yüzme yarışması iki ayrı kategoride gerçekleştirildi. 18 yaş üstü yüzme yarışmasında Selçuk Sayılgan birinciliği olurken; 18 yaş altı yüzme yarışmasında ise Altu İspirili şampiyon oldu. Kano yarışmasında birinciliği Ali Poyraz elde ederken, etkinliğin son yarışması olan deniz bisikleti mücadelesinde ise Mustafa Barak ve Kerem Bozkurt ikilisi birinciliği elde etti.

Yarışma sonunda dereceye girenlere ödülleri Kaymakam Ali Katırcı ve Belediye Başkanı Mümin Kamacı ile Güverte Yüzbaşı Aydın Küçük, Deniz Tbp. Üsteğmen Dr. Ozan Özgören ve Denetleme Şefi Hüseyin Türkdoğan tarafından verildi.

iha
Yayın Tarihi : 2 Temmuz 2009 Perşembe 15:38:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?