19
Mayıs
2024
Pazar
DİDİM - AYDIN

Kızılay 300 aileye yardım ulaştırdı

Türk Kızılay’ı Didim Şube Başkanı Osman Zeki İsmailoğlu, 12 ay boyunca yardımların sürdürebilmesi için kendilerine yapılan yardımların da sürekli olması gerektiğini belirtti.

Yardım yapmak isteyen duyarlı vatandaşların Kızılay aracılığı ile yardım yapabileceğini dile getiren Türk Kızılay’ı Didim Şube Başkanı İsmailoğlu, “ Didim’de çalışmalarımıza 1 yıl önce başladık. Resmi olarak faaliyetlerimize 4 ay önce başladık. Bu zaman zarfında 300 aileye yardımlarda bulunduk. Bu yardımlarımız Genel Merkez yardımları ve yerel halkın yardımlarıyla oldu. Genel Merkezden yapılan yardımlarımız kurban zamanında yapılan yardımlarla alakalı olup ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza dağıttık. Yerel yardımlarımız ise duyarlı vatandaşların merkezimize yaptığı yardımlar ile oldu. Bu yardımlarımız genellikle giysi ve gıda yardımları oldu. Yardımlarımız halen devam etmektedir” dedi.

İsmailoğlu, ayrıca yardım yapmak isteyen duyarlı vatandaşların Kızılay aracılığı ile yardımlarını ulaştırabileceğini ifade ederken “Muhtaç sahibi kişelere yardım etmek isteyen vatandaşlarımız yardımlarını bize getirerek bu yardımları ihtiyaç sahiplerine ulaştırabilir” diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 15 Ekim 2008 Çarşamba 14:28:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?