19
Mayıs
2024
Pazar
DİDİM - AYDIN

MHP'li vekil halkı dinliyor

Seçildiği günden bu yana Aydın’da adım atmadık yer bırakmayan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aydın Milletvekili Recep Taner bu haftada Didim ilçesine bağlı Akbük Beldesi’nde halkın sorunlarını dinledi. Aynı zamanda önümüzdeki yıl yapılacak olan yerel seçim hazırlıklarına devam eden Taner, partisinin Akbük belde belediye başkan adayları ile çeşitli görüşmelerde bulundu. Balıkçısından esnafına kadar beldede yaşayan tüm kesimlerin sorunlarını dinleyen Taner, özellikle balık çiftlikleri ile ilgili yeni alınan kararların yeniden gözden geçirilmesi gerektiğini savundu.
MHP Aydın Milletvekili Recep Taner’e ziyareti sırasında Aydın İl Başkanı Hasan Muti, İl Başkan yardımcısı Hakkı İnesi, İl Kadın Kolları Başkanı Lale Budaklı, Didim İlçe başkanı Fikret Çelik ve Didim İl Genel Meclisi üyesi Tamer Turan ile birlikte partililer katıldı.


İlk olarak Akbük Belde teşkilatını ziyaret eden Taner’i MHP Akbük belde başkanı Ömer Faruk Tütüncü ve belde yöneticileri, Akbük kadın kolları başkanı Şerife Bayrak, Akbük belediye başkan aday adayları Halil Başaran ve Alaattin Doğandemir ile partililer karşıladı.


Partililerle bir süre sohbet eden Taner, daha sonra partililerle birlikte balık çiftliklerini ziyaret ederek balık üreticilerinin sıkıntılarını dinledi. Taner yapılan düzenlemelerle balık üreticilerinin açık denizlerde üretim yapmalarının istenmesinin küçük üreticileri zor durumda bıraktığını, ayrıca alınan kararın açık denizlerde yapılacak olan balık üretim çiftliklerinin, mevcut çiftliklerle aynı randımanda üretim yapılıp yapılamayacağı konusunda incelemeler yapılmadan alınmış bir karar olduğunu söyledi.
Daha sonra Akbük Sanayi ve Çarşı esnafını ziyaret eden MHP Aydın Milletvekili Recep Taner halkın sorunlarını dinleyip, iktidarı yanlış politika yapmakla suçladı. Taner “Yılların birikimi olan birçok değerimiz özelleştirme adı altında yok edilmektedir. Vatandaş gerçekten zor durumdadır. Vatandaşın alım gücü kalmamıştır” dedi.


Partisinin Akbük belediye başkan aday adayları Halil Başaran ve Alaaddin Doğandemir’in de bulunduğu toplantıda yapılacak olan yerel seçimlere de değinen MHP Aydın Milletvekili Recep Taner “Önümüzde bir yerel seçim var. Akbük yıllardan beri yeteri kadar yatırımdan düşen payını alamamıştır. Sadece kış nüfusuna yetecek kadar çalışmalar yapılmıştır. Ancak yazın günübirlikçilerin ve yazlıkçıların gelmesi ile birlikte ilçe ve beldemizde sıkıntılar artmaya başlamıştır. Amacımız burada öncelikle iyi bir ekiple Akbük Belediyesini teslim almaktır. MHP’nin kendisine hedef seçtiği bir politikası vardır. Bu da önce Ülkem, sonra Partim ve sonra biz anlayışıdır. Ülke menfaatleri her zaman şahsi menfaatlerinin üstünde olmak zorundadır. Belediye Başkanı da Akbük’ün menfaatlerini her şeyin üzerinde görmek zorundadır. Akbük’te yeşili bozmadan, denizi kirletmeden ve çevreye uygun en uygun projelerle Akbük Belediyesinin yönetimine talibiz. Milliyetçi Hareketin bu projeleri uygulayacak bilgi birikimi ve tecrübelere sahip kadroları mevcuttur.” dedi.

iha
Yayın Tarihi : 21 Temmuz 2008 Pazartesi 11:58:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?