30
Mayıs
2024
Perşembe
DİDİM - AYDIN

MHP'ye katılımlar

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Didim İlçe Teşkilatı’nın düzenlediği katılım töreninde MHP Didim Belediye Başkan adayı Ünal Boztürk ve beraberinde 50 kişi yapılan rozet takma töreni ile partiye katıldı. Belediye Kültür Parkta yapılan katılım törenine MHP Aydın Milletvekili Recep Taner, MHP Aydın İl Başkanı Hasan Muti, MHP Didim İlçe Başkanı Fikret Çelik, Didim Ülkü Ocakları Başkanı Gökhan Şen, Akbük Belediye başkan aday adayı Halil Başara Kadın ve Gençlik kolları ile Partililer katıldı.


Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından açılış konuşmasını yapan MHP Didim İlçe Başkanı Fikret Çelik, “Bu gün burada toplanma sebebimiz diğer partilerden ve hiçbir partiye üye olmayan partimize gönül vererek aramıza katılan arkadaşlarımıza rozet takıp hoş geldin demek içindir.Yeni katılan arkadaşlarımıza hepinizin huzurunda hoş geldiniz diyorum.Bu katılımlar partimize gittikçe büyüyerek bizi yerel seçimlerde zafere kadar götürecektir.Hem Didim de hem de beldelerimiz olan Akbük ve Akyeniköy de yerel seçimlerde başarıya ulaşacağımıza yürekten inanıyor bu inanç doğrultusunda çalışıyoruz” dedi.


MHP Didim Belediye Başkan aday adayı Ünal Boztürk ise burada bulunmaktan gurur duyduğunu söylerken “Geçen dönemde Belediye başkanlık görevinde bulundum.1967yılından bu yana belediye olan Didim bu dönemde olduğu kadar hiçbir şekilde bu kadar ayrımcı, kayrımcı ve partizan bir anlayışla yönetilmedi. Örneğin öğrendiğimiz kadarıyla 200 pazarcı esnafın yeri mühürlenmiş. Bunların fakir- emekçi anlayışı bu. Bunlar artık elleri nasırlıların ceplerine göz dikmiş. İlçemizde yazın su sıkıntısı yok diyerek halkı kandırdılar fakat Kavaklıdere kaçak su kullanımını biliyoruz. Bunların rantiyeci pazarlamacı zihniyetlerini yıkmak için buradayız. 29 Mart sabahında bunları sandığa gömmemiz gerekiyor.”diye konuştu.
MHP İl Başkanı Hasan Muti ise “Türkiye’yi değiştirmek Türk milliyetçileri sayesinde olur. Türkiye cumhuriyetini laik sosyal demokratik ve hukuk devletinin bekası için çalışan ve daha önce siyasi görüşü ne olursa olsun tüm herkesi MHP çatısı adı altında siyasete davet ediyoruz” ifadelerini kullandı.


Konuşmaların ardından MHP Aydın Milletvekili Recep Taner Başta Boztürk olmak üzere partiye katılanlara rozetlerini taktı ve basına poz verdiler.

iha
Yayın Tarihi : 13 Ekim 2008 Pazartesi 17:44:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?