19
Mayıs
2024
Pazar
DİDİM - AYDIN

Mimarlar Çolak’la devam dedi

DİDİMLİ MİMARLAR, ÇOLAK’LA DEVAM DEDİ

Mimarlar Odası Didim Temsilciliğinin olağan Genel Kurul’u yapıldı. 2 Yılda bir yapılan Genel Kurulda çarşaf liste ile yeni yönetim kurulu belirlendi. Mevcut Temsilci Burhan Çolak'ta 5 kişilik Asil listeye seçilirken Burhan Çolak güven tazeledi.

Mimarlar Odası Didim Temsilciliğinin 2 yılda bir yapılan olağana Genel Kurulu yapıldı. 12 Aralık Cumartesi günü saat 13:00’de Mimarlar Odası Didim temsilcilik binasında yapılan olağan genel kurula 51 üyeden 35’i katıldı. Olağan Genel Kurulu Mimarlar Odası Didim Şube Başkanı Hasan Topal gözlemci olarak katıldı.

Toplantıda konuşan Mimarlar Odası Didim Temsilcisi Burhan Çolak 2 yılda bir yapılan genel kurulun yapıldığını ve eleştirilerin seçilecek yeni yönetime yol göstereceğini söyleyerek, “Odamız Didim’deki sivil toplum örgütleri içerisinde yeri farklı, Bizim şubemiz İzmir şubesinin yaptığı katkılar örnek alınarak yapılacak çalışmalarla ilerleyecektir. Temsilciliğimiz kurumsallaşma anlamında adımlar attı ve şu an kendi yerimizdeyiz. Çıtamız yükseliyor. Ayrıca mesleki anlamda kurumumuzda projelerin gecikmemesi içi bir mimarı istihdam ettik. Tanıtım anlamında bülten çıkarıyoruz” dedi.

İzmir Mimarlar Odası Şube Başkanı Hasan Topal gözetmen olarak katıldığı genel kurulda yaptığı açılış konuşmasında, mimarların ekonomik krizden olumsuz etkilendiğini belirterek, ''Doçentlerimiz dahi iş arayışındalar. Bu tür ortamlarda örgütlü olabilmek ayrı bir önem taşıyor'' diye konuştu.

Konuşmaların ardından yapılan seçimlerde 26 oy alan Burhan Çolak yeniden başkan olarak seçilirken, yönetim kurulunda Okan Özbaş, Ali Budak, Mehmet Arkun ve Atilla Pınarbaşı yer aldı.

DİDİMLİ MİMARLAR, ÇOLAK’LA DEVAM DEDİ
DİDİMLİ MİMARLAR, ÇOLAK’LA DEVAM DEDİ
İHA
Yayın Tarihi : 13 Aralık 2009 Pazar 12:43:00
Güncelleme :13 Aralık 2009 Pazar 23:03:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?