18
Mayıs
2024
Cumartesi
DİDİM - AYDIN

Miss Apollon güzelleri moral depoluyor

MİSS APOLLON GÜZELLERİ MORAL DEPOLUYOR

Aydın'ın Didim İlçesinde bu yıl ikincisi yapılacak Miss Apollon Güzellik Yarışması'na katılacak 18 güzel yarışma öncesi hazırlıklarını sürdürüyor. Güzeller hazırlık çalışması sonrasında kendilerini Didim'in masmavi sularına atarak yorgunluklarını gideriyor.

Didim'de Palm Wings Beach Otel öncülüğünde 22 Mayıs günü saat 20:00'de ikincisi yapılacak Miss Apollon Güzellik Yarışması'na katılacak güzeller final öncesi çalışmalarına başladı. Otelin amfitiyatrosunda yapılan çalışmalarda güzeller, Rusya'da en ünlü Koreografi Nataliya Devyafih'in nezdinde yarışmaya hazırlanıyor. Yarışmanın yurt dışı organizasyonunda sorumlu olan Miss Volga Ajansının sahibi Vladimir Ilin ve otelin Eğlence Müdürü Hakan Ilgar da güzellere destek çıktığı görüldü.

Güzellik yarışmasının bu yıl farklı olacağını anlatan Miss Volga Ajansı sahibi Vladimir Ilin şunları söyledi: "Bu yıl güzeller kendini tanıtmanın dışında dans şov yapacak ve şarkı söyleyecek. Bunun sadece bir yarışmadan ibaret olmadığını ve bir eğlence olmasını sağlayacağız" dedi.

Vladimir Ilin yarışmaya Rusya, Beyaz Rusya, Ukrayna ve Ermenistan'dan olmak üzere toplam 18 kızın katılacağını söylerken "Bu anlamda otel sahibimiz Tevfik bey bizleri en güzel şekilde ağırladı. Türk insanının misafirperverliği ve otel yönetiminin bizlere olan ilgisi harika; güzel bir şekilde yarışmaya hazırlanıyoruz" dedi.

Yarışmaya geçen yıl katılan güzellerden biri olan Katya Ratnichihina (21) de şöyle konuştu: "Geçen yıl yarışmaya katılan güzellerin içerisinden bu yıl katılan tek güzel benim; bu yıl daha hırslıyım ve şansımı zorlamak istiyorum. Güzel bir şekilde yarışmaya hazırlanıyoruz."

Yarışmanın iddialı güzellerinden Natya Vasilava (20) ise ilk kez geldiği Türkiye'nin tahmininden güzel olduğunu belirterek "Tesisler ve insanların ilgisi çok güzel; güzel şekilde hazırlanıyoruz. Moral depoluyoruz. Yarışmada iddialıyım" dedi.

Güzeller Koreograf Nataliya Devyafih'in nezdinde yaklaşık 2 saat yarışmayla ilgili çalışma yaptı. Güzeller daha sonra yorgunluklarını Didim'in masmavi sularında attılar.

MİSS APOLLON GÜZELLERİ MORAL DEPOLUYOR
MİSS APOLLON GÜZELLERİ MORAL DEPOLUYOR
İHA
Yayın Tarihi : 18 Mayıs 2010 Salı 15:27:04
Güncelleme :18 Mayıs 2010 Salı 16:44:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?