20
Mayıs
2024
Pazertesi
DİDİM - AYDIN

Öğrencilerden Atatürk'e mektup

Didim Belediyesi Kültür İşleri Servisi tarafından kurulan Didim Belediyesi Çocuk Kulübünün ilköğretim öğrencileri arasında düzenlediği ilk etkinliği “Atatürk’e Mektup” konulu kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrenciler ödüllerini Belediye Bakanı Mümin Kamacı’nın elinden aldı.

Didim Belediyesi Başkanlık makamında gerçekleşen ödül törenine öğrenci velileri ile öğretmenlerde katıldı. Didim Belediyesi tarafından açılan Çocuk Kulübünün amacının Didim’de İlköğretim çağına gelmiş çocukların okuma ve yazma becerilerini geliştirmesi olduğu belirtilirken, öğrencilerin yazdığı yazı ve şiirlerin önümüzdeki süreçte kitap haline getirileceği de öğrenildi.

Ödül töreninde konuşan Didim Belediye Başkanı Mümin Kamacı “Ulu Önder Atatürk’ün kurduğu bu laik ülkenin sonsuza kadar yaşaması sizin gibi genç nesiller sayesinde olacaktır. Sizler Atatürk’ün yolunda ilerleyerek ülkemizin gelişimine katkıda bulunacaksınız. Bunun için okuyup, irdeleyip ve öğrenerek gelecekte ülkeniz adına iyi işler başaracaksınız; bizler buna yürekten inanıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Konuşmasının ardından Başkan Kamacı Kompozisyon yarışmasında 1’nci olan Atatürk İlköğretim Okulu 5/E sınıfı öğrencisi Elçin Esra Öztürk’e, 2’nci olan Mahir Özgür Damar İlköğretim Okulu 4/B sınıfı öğrencisi Batuhan Ali Genç’e ve 3’ncü olan Atatürk İlköğretim Okulu 3/D sınıfı öğrencisi Damla Çay’a ödüllerini verdi. Ödül töreninin sonunda toplu olarak hatıra fotoğrafı çektirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Aralık 2008 Pazartesi 19:19:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?