27
Mayıs
2024
Pazertesi
DİDİM - AYDIN

Öğrencilerden renkli sergi

Didim Mahir Özgür Damar İ.Ö.O öğrenciler tarafından yapılan Görsel Sanatlar ve Teknoloji-Tasarım Sergisi davetlilerin katılımıyla açıldı.

Sergiye Didim Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Öksüz, öğretmenler, veliler ve vatandaşlar katıldı. İlginin yoğun olduğu sergide öğrencilerin Görsel Sanatlar Ve Teknoloji-Tasarım alanında gerçekleştirdikleri resimler ve projeler vatandaşların beğenisine sunuldu.

Mahir Özgür Damar İlköğretim Okulu Görsel Sanatlar öğretmeni Aylin Arıkan okulda yapılan sergiyle ilgili olarak açıklamalarda bulundu. Arıkan okulda Görsel Sanatlar ve Teknoloji Tasarımı dersinde yıl boyunca yapılan çalışmaların bu sergi ile sunulduğunu belirterek “Sergide küresel ısınma, Mehmet Akif Ersoy ve İstiklal Marşı’nın kabulü, Çanakkale Şehitlerini anma, vergi konulu, doğa-çevre ve bir hikayenin resmedilmesi, elişi kağıtlarında negatif-pozitif çalışması, öğretmenler günü konularında öğrencilerimizin çalışmalarını sergiliyoruz. Okulumuz öğrencilerinin yapmış olduğu bu çalışmalar tamamen kendi düşüncelerini, sevgilerini katarak renk cümbüşü içinde çıkardıkları eserlerdir. Bu eserlerden okulumuz ve öğretmenleri olarak gurur duyuyoruz. Okulumuzdaki öğrencilerimize resim sevgisini ve sanat anlayışını aşılamak için elimizden geleni yapıyoruz” dedi.

Görsel Sanatlar alanında çalışmalar yapan ve dereceye gire 5-B sınıfı öğrencilerinden Aslı Adem, Cansu Cengiz, Bilge Büyükbaş, Berfin Evin, 8-D sınıfı öğrencisi Umut Deniz Demir, 6-A sınıfı öğrencisi Ada Tatçı ve 8-D sınıfından Kubilay Elçin çalışmalarıyla ilgili bilgiler verdiler.

Sergi açılışına katılan davetliler sergiyi gezerek bilgiler aldılar.
 

iha
Yayın Tarihi : 30 Mayıs 2009 Cumartesi 16:27:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?