16
Mayıs
2024
Perşembe
DİDİM - AYDIN

Sağanak yağış hayatı felç etti

Aydın ve ilçelerinde son 10 gündür etkili olan fırtına ve yağışlı hava etkisini sürdürüyor. Didim ilçesinde sabah saatlerinden itibaren etkili olan sağanak yağış nedeniyle, yollarda oluşan su birikintileri trafiğin da aksamasına sebep oldu. Sel sularının bastığı Didim Devlet Hastanesi'nde bilgisayarlar kullanılamaz hale geldi. 

İlçede zaman zaman şiddeti artan yağmurla birlikte şiddetli rüzgar ve gök gürültülü yağış sebebiyle bazı yerlerde yola ağaçlar ve telefon direkleri devrildi. Maddi hasarın meydana geldiği olay sonrası trafik bir süre kilitlenirken, kazalarda herhangi bir can kaybının olmaması sevindirdi. Belediye ekipleri trafiğin aksadığı yolarda oluşan su birikintilerini boşaltmak için yoğun çaba harcadı. Bazı bölgelerdeki mazgalların tıkınması nedeniyle su birikintileri oluştu. Sele kapılan araçlar vinçler yardımıyla kurtarıldı. 

Didim Devlet Hastanesi bahçesinde biriken suların boşaltılamaması sonucu, biriken sular Acil Servis kapısından içeriye girdi. Servisteki bilgisayarlar ıslanınca kullanılamaz hale geldi. Sel baskını nedeniyle Acil Servis'in çalışmaları aksarken, suların temizlenmesi ve zarar gören malzemelerin onarımın yapılması için çalışmalara başlandı.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Kasım 2007 Pazartesi 16:29:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?