25
Mayıs
2024
Cumartesi
DİDİM - AYDIN

Saklayacak bir şeyiniz mi var?

AK PARTİ’LİLERDEN CHP’Lİ KAYA’YA DENETİM ELEŞTİRİSİ

AK Parti’li il genel ve belediye meclis üyeleri CHP’li İl Genel Meclisi üyesi Cahit Kaya’nın denetimlerle ilgili açıklamalarına tepki gösterdi.

AK Parti Didim Belediye Meclis üyeleri Kadir Karakaya, Figen Cevrem Gürsoy, Burhan Çolak, Atilla Milor ve İl Genel Meclis Üyesi Abdürrahim Öztürk, CHP Didim İl Genel Meclis üyesine Cahit Kaya’nın denetimlerle ilgili açıklamalarına tepki gösterirken; geçtiğimiz günlerde silahlı saldırıya uğrayan Akbük Belediye Başkanı M. Erçin Sandalcı’ya da geçmiş olsun dileklerini iletti.

AK Partili belediye ve il genel meclisi üyelerinin yaptığı yazılı açıklamada, “Uzun zamandır, ilçemizdeki gelişmeleri yakından izliyoruz. Tabi ki gündemimizi Didim Belediyesi’nin çalışmaları belirliyor. İlçe halkımızın bildiği gibi, Didim Belediyesi hiç çalışmıyor. Çalışmama nedenlerini de İl Genel Meclisi Üyeleri Cahit Kaya Bey,Didim Belediyesinde yapılan incelemelere bağlıyor.Bilindiği gibi ülkemizde bütün kamu kuruluşları denetime tabidir.Didim Belediyesinde yapılan denetlemeler hiç kimseyi rahatsız etmemelidir. Denetimden rahatsız olanların bir şeyler var demektir. Müfettişlerin yaptıkları denetimler esnasında neden rahatsız olunduğu ve belediye görevlilerinin niye çalışamadığını anlayamadık. Görevini zamanında yasalara uygun yapan, yaptıkları işleri şaibesiz yapan bir idare ve elemanları neden denetimden şikayetçi olsun ki. Ayrıca konuları incelemek için gelen müfettişlerin, inceleme yapmadan ilgili konuları nasıl denetlemeleri gerekiyor. Bildiğiniz farklı bir yöntem varsa açıklayınız, bilmeyenler öğrensin. Bu konuyu hemen genel merkezinize iletiniz ki nasıl denetmeleri gerekiyor biran önce öğrensinler. Siz CHP’liler her zaman şeffaf ve dürüst yönetiminizle övünüyorsunuz. Biz de şeffaf ve dürüst yönetimiyle övünen Belediye yönetiminden, başta Belediye Başkanımız Mümin Kamacı ve diğer belediye meclis üyesi yönetici arkadaşlarımızın, bugüne kadar hangi mahkemelerde hangi suçlardan dolayı yargılandıklarını, varsa aldıkları ceza kararlarını kamuoyunu açıklamaya davet ediyoruz. Ayrıca her hafta açıklanan belediye faaliyet raporunda, varsa o hafta yapılan denetim konularının da açıklanmasının şeffaf ve dürüst yönetiminizi pekiştireceği inancındayız. Akbük Belediye Başkanımız Sayın Elçin Sandalcı’nın evine yapılan silahlı saldırıyı kınıyoruz. Sayın Başkana ve eşine geçmiş olsun diyoruz. Bu tür saldırılar, ülkemizin demokrasi tarihine kara bir leke olarak geçecektir”denildi.

AK PARTİ’LİLERDEN CHP’Lİ KAYA’YA DENETİM ELEŞTİRİSİ
İHA
Yayın Tarihi : 18 Ocak 2010 Pazartesi 14:18:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?