25
Mayıs
2024
Cumartesi
DİDİM - AYDIN

Sandalcı'dan partili kadınlara yat gezisi

Akbük Belde Belediye Başkanı Mehmet Erçin Sandalcı, CHP Akbük Kadın Kolları Teşkilatı üyesi kadınlara seçim döneminde yaptıkları çalışmalar nedeniyle bir yat gezisi düzenleyerek, teşekkür etti.

Tekne gezisine Akbük Belediye Başkanı M. Erçin Sandalcı, CHP Akbük Belde Başkanı Hakkı Şahin, Didim Kadın Kolları Başkanı Zehra Bankoğlu ve kadın kolları teşkilatından 50 kişilik bir grup katıldı. Hanımların yaptıkları yiyecek ve içeceklerin ikram edildiği gezide, CHP’li bayanlar oyunlar oynarken ve mola verilen yerlerde denizde yüzmenin keyfini çıkardılar.

Geziye katılan bayanlar, “Başkan Sandalcı’ ya ve eşine teşekkür ediyoruz. Bizlere yaşattığı bu güzel günü unutmayacağız, gezilerin ve etkinliklerin devam etmesini istiyoruz. Hem birlikteliğimizi perçinliyor hem de eğlenmenin tadını çıkarıyoruz” diyerek, Başkan Sandalcı’ya teşekkür ettiler.

Başkan Mehmet Erçin Sandalcı da, hanımlara katılımlarından dolayı teşekkür ederek, “Sizlerin öz verili çalışmalarınız ve samimi tutumunuzla başarı elde ettik. Bu geziyi daha önce tertip etmek isterdim, fakat acil yapılması gereken işlerin çokluğu nedeniyle birlikte olamadık. Biraz gecikmeli de olsa sizlerle beraber olmaktan mutluyum. Bundan sonra bu tür etkinliklerle, sizlerle olan birlikteliğimizi daha da artıracağız. Neşeniz ve enerjiniz hiç bitmesin. Her zaman el ele ve gönül gönül’e, hep birlikte en iyilere diyorum” diye konuştu.
 

iha
Yayın Tarihi : 15 Haziran 2009 Pazartesi 19:41:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?