25
Mayıs
2024
Cumartesi
DİDİM - AYDIN

Tek kale maç bitti!

MHP Akbük Belediye Başkan Adayı Halil Başaran yerel seçimlerde iddialı olduklarını söyledi.

Halil Başaran “Şimdiye kadar Akbük’te tek kale maç oynanıyordu ama bu dönem böyle olmayacak. Seçimlerde ipi biz göğüsleyeceğiz. Seçildiğimizin ikinci gününde de alt yapı çalışmalarına başlayacağız” dedi.

Halil Başaran seçim çalışmalarına çok erken başladıklarını belirterek “Herkes bize sahip çıktı. Seçmen listeleri kesinleşti ve artık çalışmalarımız daha hızlı sürecek. Biz şu ana kadar tüm Akbüklü hemşerilerimizi dolaştık ve onların fikirlerini aldık. Karşımızda yıllardır Akbük’ü yöneten bir başkan var. Artık başkanın avantajları kadar dezavantajları da var. Başkan Şam yıprandı. Geçmiş seçimlerde Akbük’te hep tek kale maç yapılıyordu şimdi işler değişti. Bu dönem ipi biz göğüsleyeceğiz” iddiasında bulundu.

Başaran seçimleri kazandıklarında ilk iş olarak altyapıya başlayacaklarını ifade ederek “Başkan seçildiği günden bu yana kazmayı kaldırdı ama bir türlü vuramadı. Ben belediye meclis üyeliği döneminde bir çok kez dile getirmeme rağmen başkan bu işi başlayamadı. Bu işler proje ister, biraz cesaret ister. Bizde o yürek de var. Biz seçildiğimizin ikinci gününde alt yapı için çalışmalarımıza başlayacağız. Bir önemli konuda Akbük bir türlü turizm beldesi olamamasıdır. Akbük Belediyesinin hizmetleri yetersiz.İşler sitelerin yaptıklarıyla yürüyor. Akbük Belediyesinin çöp toplama gibi rutin işlerinin dışında yaptığı bir şey yok. Biz ise göreve geldiğimizde Akbük’ü geliştirmeye ve tanıtmayı hedefliyoruz.” şeklinde konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 11 Şubat 2009 Çarşamba 18:23:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?