18
Mayıs
2024
Cumartesi
DİDİM - AYDIN

Tolga Çandar'dan muhteşem konser

TOLGA ÇANDAR’DAN TÜRKÜ ZİYAFETİ

Didim 1. Çiçek Festivali ile 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında Didimli hayranlarıyla buluşan Ege türkülerinin usta sesi Tolga Çandar, sevenlerine türkü ziyafeti çekti.

Didim’de 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları ile Didim 1. Çiçek Festivali kapanışında sahne alan Ege Türkülerinin usta sesi Tolga Çandar Türkülerini Didimliler için seslendirdi. Belediye Amfi Tiyatroda düzenlenen konsere Didim Kaymakamı Ali Katırcı, Didim Belediye Başkanı Mümin Kamacı, Akbük Belediye Başkanı M. Erçin Sandalcı, İl Genel Meclis Üyesi M. Cahit Kaya ve Didimliler katıldı.

Konser öncesi konuşan Belediye Başkanı Mümin Kamacı, konseri düzenlemiş olmaktan dolayı büyük bir mutluluk duyduklarını kaydederek, “Bugün Ulu Önder M.Kemal Atatürk’ün Samsun da Kurtuluş Mücadelesini başlattığı gün ve bu ülkeyi gençlere emanet ettiği bir gün...Aradan 91 yıl geçmiş ve bunun önemini çok iyi anlamamız lazım. Diğer bir etkinlik ise ilk kez İlçemizde Çiçek Festivali düzenledik. Bu anlamda ilçemizde siz çiçek gibi olan vatandaşlarımızın, çiçek gibi evlere, sitelere ve balkonlara sahip olması için bu etkinliği düzenledik. Bununla ilgili son etkinliğimiz bu gün ama etkinliklerimiz daha bitmedi. En güzel balkon, bahçe ve site yarışması yapılacak. Bunun sonucunu da 5 Haziran’da açıklayacağız. Bu gün sizlerle bu konserde bir arada bulunmaktan mutluyum ve Ege Türkülerinin usta sesini de sizlerle buluşturmaktan memnunuz” şeklinde konuştu.

Ardından sahne alan Ege Türkülerinin Usta Sesi Tolga Çandar sazıyla birlikte en güzel Türkülerini Didimliler için seslendirdi. Zaman zaman Didimlilerinde eşlik ettiği Türküler hep bir ağızdan söylenirken, yaklaşık 2 saat süren konserde Didimlilerin Türkü tadından bir akşam geçirdiler.

TOLGA ÇANDAR’DAN TÜRKÜ ZİYAFETİ
TOLGA ÇANDAR’DAN TÜRKÜ ZİYAFETİ
TOLGA ÇANDAR’DAN TÜRKÜ ZİYAFETİ
İHA
Yayın Tarihi : 20 Mayıs 2010 Perşembe 11:05:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?