27
Mayıs
2024
Pazertesi
DİDİM - AYDIN

'Turizm Yolu'na 7 bin imza

Didim Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ufuk Döver oda öncülüğünde başlattıkları “Turizm Yolumuzu İstiyoruz” kampanyası çerçevesinden 7 bin imza topladıklarını belirterek, kampanyaya destek veren herkese teşekkür etti.

Didim Ticaret Odası Başkanı Döver turizm yolu ile ilgili başlattıkları imza kampanyasının yoğun ilgi ve destek gördüğünü belirterek “Kampanya kapsamında değerli imzaları ile destek veren bizleri takdirleriyle onurlandıran Aydın Milletvekillerimize, İlçe Kaymakamımız Ali Katırcıya, Didim Belediye Başkanı Mümin Kamacıya, Akbük Belediye Başkanı Elçin Sandalcıya , Akyeniköy Belediye Başkanı Yusuf Deveciye , İl Genel Meclis üyemiz Abdurrahim Öztürk ,Esnaf Odası Başkanı Yaşar Pektaşoğlu’na ,Ziraat Odası Başkanı Ahmet Çetin ve Yönetim Kurulu üyelerine, Başkan Yardımcısı Ahmet Karaoğluna, Kent Konseyi Başkanı Osman Ayyıldız’a , Turizm Derneği Başkanı Deniz Atabay’a , Emlakçılar Derneği Başkanı Osman Coşkuna , Siyasi Parti ilçe Başkanlıklarına , Mahalle Muhtarlarına içten teşekkürlerimizi sunarız. Yine çarşı Pazar gezerek imza toplayan Akbükten kazıklıya kadar çalışmalar yapan çok değerli AKÇED üyelerine ve Yönetim kuruluna içten teşekkürlerimi sunarım.”dedi.

Didim’de ilk defa bu kadar kapsamlı bir imza kampanyası başlatıldığını belirten Döver “Göreve geldiğimiz günden beri taviz vermediğimiz tek husus çok renklilik ve birlikteliktir. Didim’i bulunduğu noktadan ileriye taşıyabilecek tek husus birlikteliktir. Bu gün geldiğimiz noktada her şeyden önemlisi sivil toplum örgütleri bir masada oturarak konuları tartışabilmektedirler. Siyasi bağ ve bağnazlıktan, cep ve çıkar sevdasından sıyrılabilen ‘Her şey Didim için’ diyebilen herkesle birlikte olabilmek istiyoruz” dedi.

 

iha
Yayın Tarihi : 2 Eylül 2009 Çarşamba 16:40:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?