27
Mayıs
2024
Pazertesi
DİDİM - AYDIN

Vakıfbank'tan TSO üyelerine kredi

Didim Ticaret Odası ile Vakıfbank Didim Şubesi arasında imzalanan kredi protokolü ile oda üyelerine uygun koşullarda kredi kullanma imkanı sağlandı.

Didim Ticaret Odası’ndan yapılan imza törenine Didim Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ufuk Döver, Vakıfbank Didim Şube Müdürü Oğuz Yanç ve Didim Ticaret Odası yönetim yurulu üyeleri katıldı.

İmza töreni öncesinde konuşan Vakıfbank Didim Şube Müdürü Oğuz Yanç, “Vakıfbank sağladığı kaynaklarla her türlü ihtiyaca göre düşük faiz, uygun vade, kolay ödeme koşulları ve kullanım kolaylığı sağlamaya çalışıyor. Bu kapsamda Didim Ticaret Odası ve Didimli tüccar ve sanayicilere finansal ihtiyaçlarına karşılamak amacıyla içerisinde cazip kredi seçeneklerinin yer aldığı bir paket hazırladık. Oda üyelerine 10 yıla kadar vadeli işyeri edindirme kredisi ve 5 yıla kadar işletme ihtiyaç kredisi sunuyoruz. Oda üyeleri Vakıfbank’tan İşletme ihtiyaç kredilerine yüzde 1,39’dan başlayan faiz oranıyla kullanabilecekler” dedi.

Didim Ticaret Odası Başkanı Ufuk Döver de, “Vakıfbank ile yaptığımız bu protokol önemli… Kriz döneminde finans sektörüyle yaptığımız bu protokol üyelerimizin isteklerine göre gerçekleşti. Üyelerimiz için hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Didim Ticaret Odası Başkanı Ufuk Döver ve Vakıfbank Didim Şube Müdürü Oğuz Yanç hazırlanan protokolü imza altına aldı.

 

iha
Yayın Tarihi : 26 Ağustos 2009 Çarşamba 13:25:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?