24
Mayıs
2024
Cuma
DİDİM - AYDIN

Yurtta barış, dünyada barış yürüyüşü

DİDİM’DE HALK YÜRÜYÜŞÜ

Didim’de Gençlik Haftası kutlamaları çerçevesinde düzenlenen “Yurtta Birlik, Dünyada Barış İçin Atatürk’ü Anma Halk Yürüyüşü”ne ilgi az olunca, ancak küçük bir grup yürüyüşü gerçekleştirdi.

Gençlik Haftası etkinlikleri çerçevesinde Didim’de düzenlenen ‘Halk Yürüyüşü’ne öğrencilerin dışında ilçe protokolünün de yer aldığı 50 kişilik bir grup katıldı. “Yurtta Birlik, Dünyada Barış İçin Atatürk’ü Anma Halk Yürüyüşü” sloganıyla Didim Lisesi önünde başlayan yürüyüşte İlçe Kaymakamı Ali Katırcı, Belediye Başkanı Mümin Kamacı, Cumhuriyet Başsavcısı Sacit Akdağ, İlçe Emniyet Müdürü Sunay Öztürk, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Öksüz ve Didim Kent Konseyi Başkanı Osman Ayyıldız da grubunun en önünde yer aldı.

Didim Lisesi öğrencilerinden oluşan bando ekibi yürüyüş boyunca marşlar çalarken, yürüyüş esnasında Didim Belediyesi ekipleri de müzikler çalarak yürüyüşe coşku kattı. Didim Lisesi önünden başlayarak 19 Mayıs ve Cumhuriyet Caddeleriyle Atatürk Bulvarı istikametinde devam eden yürüyüş yine Didim Lisesi önünde son buldu. Yürüyüş boyunca emniyet güçleri tedbir alırken, yürüyüş esnasında Didimlilerin kaldırımlarda yürüyüş izledi.

DİDİM’DE HALK YÜRÜYÜŞÜ
DİDİM’DE HALK YÜRÜYÜŞÜ
İHA
Yayın Tarihi : 15 Mayıs 2010 Cumartesi 13:57:01
Güncelleme :15 Mayıs 2010 Cumartesi 14:33:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?