3
Mayıs
2024
Cuma
KARACASU - AYDIN

Muzaffer Özuysal

Aydın’ın Karacasu İlçesi’nde doğan ve halen İzmir’de yaşayan hayırsever bir işadamı ilçe sağlık ocağına 12 bin dolar değerinde bir röntgen cihazı bağışladı.

Karacasu Sağlık Ocağı bahçesinde yapılan törene Vali Muharrem Göktayoğlu AK Parti Aydın Milletvekilleri Atilla Koç, Ahmet Ertürk, Karacasu Belediye Başkanı emin Mete ve vatandaşlar katıldı. Karacasu Sağlık Ocağına 12 bin dolarlık röntgen cihazı bağışlayan işadamı Muzaffer Özuysal’a Aydın Valisi Muharrem Göktayoğlu tarafından şükran plaketi verildi.


Törende konuşan Vali Muharrem Göktayoğlu, bu tür yardımların halk tarafından yapılmasının anlamlı olduğunu belirterek, "İnsanların sağlıklı olması başta devlet olmak üzere herkesin en önemli insani vazifesidir. Bu hizmetin yerine getirilmesinde vatandaşlarımızla devlet arasındaki ilişkiler çok olumludur. Bunun en güzel örneğini hayırsever büyüğümüz Muzaffer Özuysal göstermiştir. Örnek davranışından ve doğup büyüdüğü memleketini unutmadığından dolayı hayırsever vatandaşımıza kutluyorum" dedi.

Vekilinize soru sormak/sorununuzu iletmek ister misiniz?
Sorular/Cevaplar