16
Haziran
2024
Pazar
GÜNCEL

Muhtarlara takdirname

Aydın'ın Koçarlı ilçesinde kaymakamlık, ilçedeki başarılı muhtarları takdirname ile ödüllendirdi. Takdirnamelerini Aydın Valisi Mustafa Malay'ın elinden alan muhtarlar, Kaymakam Mustafa Özarslan'a teşekkür etti.

Koçarlı Kaymakamlığı, köylerinde ileriye dönük hizmet yapan muhtarları belirleyerek takdirnameyle ödüllendirdi. İlçeye bağlık Çakırbeyli, Dedeköy, Cincin, Sabuca, Kasaplar ve Tekeler köy muhtarları köylerinde ana sınıfı ve ağaç diktikleri için ödüllendirilmelerinin kendileri ve köyleri için çok güzel bir hareket olduğunu belirterek köylerini en iyi yere getirmek için çaba gösterdiklerini söyledi.

Çakırbeyli ve Dede Köyü muhtarları köy sınırları içerisindeki boş arazilerde ağaçlandırma yaptıkları, Cincin, Sabuca, Kasaplar ve Tekeler köyü muhtarları da, köylerindeki boş kamu binalarını restore ettirip ana sınıfı haline getirdikleri için Koçarlı Kaymakamlığı tarafından ödüllendirildi.

Altı köyün muhtarının takdirnamesini veren Aydın Valisi Mustafa Malay, muhtarları köylerinde geleceğe yönelik yatırım yaptıkları için tebrik etti. Bir kimsenin gelecekte hatırlanması için ağaç veya insan yetiştirmesi gerektiğini belirten Vali Malay, "Bir memleketin geleceği için en güzel yatırım insana yapılan yatırımdır. Eğitimli insanımız yetişmeli ki, ülkemizin refah seviyesi yükselsin. Gelecekte yaşanacaklar yerler oluşması için de en güzel yatırımların başında ağaç dikmek gelmektedir. Bu durumu görerek köylerine ağaç diken ve ana sınıfı yaptıran muhtarlarımıza tebrik ediyorum" dedi.

.
Yayın Tarihi : 3 Ocak 2006 Salı 17:31:16
Güncelleme :21 Ocak 2006 Cumartesi 15:01:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?