24
Mayıs
2024
Cuma
SİYASET

Bakan Koç, Koçarlı

Kültür ve Turizm Bakanı Atilla Koç, Aydın'ın Koçarlı İlçesi'nde hemşehrileriyle bir araya gelerek, halkın bayramını kutladı.

İlçe merkezinde bir kahvede düzenlenen bayramlaşma töreninde konuşan Bakan Koç, Koçarlı halkıyla dertleşti.

Aydın Valisi Mustafa Malay, AK Parti Aydın Milletvekilleri Ahmet Ertürk, Semiha Öyüş, TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy, Koçarlı Protokolü ile halkın katıldığı bayramlaşma töreninde konuşan Bakan Koç, vatandaşlarla tek tek bayramlaştı.

Koç, burada yaptığı konuşmada her zaman yadırgansa da gerçekleri konuştuğunu ve bu davranışının zamanla anlaşıldığını söyleyerek, "Bizim milletimiz açıkça, mertçe söylediğimiz sözleri ilk başta yadırgayabiliyor. Fakat ileride konuşmaların doğruluğunu düşünerek takdir ediyor" dedi.

Ülkenin her gün güzelliklere ve iyiliklere doğru yol aldığını da belirten Bakan Koç, yaşanan işsizlik sorunuyla ilgili de, "İşsiz kesimler için enflasyonun yüzde yüzlerde olmasıyla yüzde sıfır olması arasında bir şey fark etmiyor. Çünkü ellerinde bir şey yok. Ülkemizde işsizlik oranları, kalkınmayla doğru orantılı değil. Fakat eskiye göre işsizlikte azalma var" dedi.

.
Yayın Tarihi : 5 Kasım 2005 Cumartesi 19:03:04
Güncelleme :5 Kasım 2005 Cumartesi 19:07:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?