22
Mayıs
2024
Çarşamba
POLİS/ADLİYE

Sahta parfüm operasyonunda 3 kişi gözaltında

Kuşadası Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Amirliği'ne bağlı asayiş ekiplerinin dün gerçekleştirdiği sahte parfüm operasyonunda 3 kişi gözaltına alındı, 2 bin şişe sahte parfüm ele geçirildi. Bir ihbarı değerlendiren Kuşadası polisi, bir apartman dairesine düzenlediği operasyonda, 2 bin adet sahte parfüm ele geçirdi. Operasyonla, Kuşadası'nın en önemli sorunlarından biri olan ve turistlere zorla sahte parfüm satan parfümcülere ağır bir darbe indirildi.

Kuşadası polisinin gerçekleştirdiği operasyonda ele geçirilen ve İstanbul'da üretilerek Kuşadası'na getirildiği tespit edilen 2 bin şişe sahte parfüm, olayın boyutlarını bir kez daha gözler önüne serdi. Ele geçirilen 2 bin şişe sahte parfüme, imha edilmek üzere polis tarafından el kondu.
Olayla ilgili gözaltına alınan 18 yaşındaki Ş.K. ve 43 yaşındaki K.K. ile 38 yaşındaki B.P, bugün ifadelerini vererek, mahkemeye çıkarıldı. Sanıkların, vatandaşı rahatsız etmekten ve markalar kanununa muhalefetten para cezasına çarptırılarak serbest bırakılması bekleniyor.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Ağustos 2005 Cuma 15:03:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?