19
Mayıs
2024
Pazar
POLİS/ADLİYE

Satıcıların kavgası cinayetle bitti

Kuşadası'na bağlı Davutlar Beldesi'nde seyyar satıcılar arasında çıkan kavgada, kan döküldü. Bir kişinin de bıçakla yaralandığı kavgada bir seyyar satıcının kızı pompalı tüfekle öldürüldü. 

Davutlar Beldesi'ndeki sahil bandında bulunan Aykuştur Sitesi'nde seyyar satıcılık yapan İ.A. ve Y.K. arasında müşteri kapma tartışması nedeniyle kavga çıktı. Sözlü tartışmanın ardından, yumruklaşmaya varan kavgada, seyyar satıcılar birbirine girerken, İ.A, Y.K'yı bıçakla kolundan yaraladı. 

Bu arada, ortağının kavga ettiğini duyup, Aykuştur Sitesi'ne gelen Y.K'nın iş ortağı A.G, İ.A'nın tezgahına pompalı tüfekle ateş etmeye başladı. Bu sırada, babasıyla (İ.A) beraber seyyar satıcılık yapan 22 yaşındaki Ö.A, A.G'nin pompalı tüfeğinden çıkan kurşunlarla başından vuruldu. Ö.A., olay yerinde hayatını kaybederken, kolundan yaralanan Y.K. ise Söke Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. 

Y.K'nın sağlık durumunun iyi olduğu belirtilirken, jandarma ekipleri, A.G. ile İ.A'yı gözaltına aldı. Kuşadası Cumhuriyet Savcılığı, olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlattı.
İHA
Yayın Tarihi : 4 Ağustos 2006 Cuma 14:03:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?