19
Mayıs
2024
Pazar
KUYUCAK - AYDIN

Kuyucaklı Yusuf’un heykeli dikiliyor

CHP’li Kuyucak Belediye Başkanı Ulvi Akoğlu, Didim Belediye Başkanı Mümin Kamacı’ya nezaket ziyaretinde bulundu.

1 haftalık tatilin bir bölümünü Didim’de geçiren Kuyucak Belediye Başkanı Alvi Akoğlu, kıyı bölgelerde bulunan belediyeleri ziyaret ettiğini ve bu kapsamda Didim Belediye Başkanı Mümin Kamacı ile bir araya geldiklerini kaydetti.

Geçtiğimiz Çarşamba günü Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın yaptığı D- Marin Didim Yat Limanı açılışında, küçük bir kız çocuğunun derdini dinleyerek talimat vermesini takdirle karşıladığını ancak, ülkemizde toplumsal taleplerin de mutlaka değerlendirilmesi gerektiğine söyledi.

Akoğlu; “Küçük kızımız dört aydır kimselere ulaşamamış. Şansını değerlendirip başbakana sesini duyurdu. Bu kızımızın derdine çare bulunmuş olması çok sevindirici. Ancak sesini duyuramayan çok sayıda vatandaşımız var. Toplumsal taleplerimiz de en az bu özenle değerlendirilmeli. Bu ülkenin sağlığında, sosyal yaşamında büyük eksiklikler, çarpıklar var. Pansuman tedbirlerle yürütülen bir Sosyal devlet anlayışı olamaz” dedi.

Kuyucak’ta devam eden çalışmalar hakkında bilgiler veren Başkan Akoğlu, Kuyucaklı Yusuf’un heykelinin yapılacağı müjdesini Didim’de verdi. Akoğlu, Kuyucak’a yeni bir kültür merkez kazandıracaklarını da dile getirdi.
 

iha
Yayın Tarihi : 21 Ağustos 2009 Cuma 16:30:06
Güncelleme :21 Ağustos 2009 Cuma 16:52:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?