17
Mayıs
2024
Cuma
KUYUCAK - AYDIN

Topçuar Sahil Sulama'ya yeniden başkan seçildi

Aydın’ın Nazilli İlçesi’nde, Sağ Sahil Sulama Birliği’nin olağan genel kurulu yapıldı.

Ahmet Şensan Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen genel kurulda Nazilli Ziraat Odası Başkanlık görevini de yürütmekte olan Sabri Topuçar güven tazeleyerek yeniden seçildi. Topuçar, "Amacımız başta Kuyucak olmak üzere üyelerimize ve çiftçimize hizmet etmektir" dedi.

Kongreye Nazilli Ticaret Odası Başkanı Mehmet Gacar da katıldı. Başkan Sabri Topuçar, "Biz Sağ Sahil Sulama Birliği olarak Feslek, Gencelli, Kurtuluş, Horsunlu, Pamukören, Yöre, Çobanisa, Kuyucak, Hamzallı, Beşeylül, Bereketli, Durasallı, Güzelköy, Yalınkuyu, Aslanlı, Bozyurt, Ocaklı, Nazilli, Dallıca, İsabeyli, Atça, Sultanhisar, Köşk, Umurlu ve Yılmazköy’e kadar olan bölgedeki yaşayan çiftçi vatandaşlarımızın tarlalarını sulayabilmeleri için yoğun çaba sarf ediyoruz. Amacımız üyelerimize ve çiftçilerimize en iyi bir şekilde hizmet etmektir" dedi.

Tek liste ile gidilen seçimde Muhammet Akkaya ve İsmet Solak başkan vekilliklerine, Hüseyin Önal ve Hüseyin Güler ise meclis katipliklerine seçildiler. Kongrede Sağ Sahil Sulama Birliği’nin geçtiğimiz yıl içinde 968 milyar lira geliri olurken, 627 milyar lira da gideri olduğu belirtildi.

AYDIN-(İHA)
Yayın Tarihi : 26 Mart 2004 Cuma 16:05:51
Güncelleme :29 Haziran 2006 Perşembe 12:16:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?