27
Mayıs
2024
Pazertesi
NAZİLLİ - AYDIN

18'lik damat dehşet saçtı

Nazilli’de bugün öğlen saatlerinde damadının saldırısına uğrayan Duran Kökçü adlı şahıs, sağ göğüs bölgesinden aldığı üç kurşun darbesiyle ağır yaralandı.

Edinilen bilgiye göre; ilçeye bağlı Yukarı Örencik köyünde ikamet eden Duran Kökçü (40) ve eşi Nazilli’ye alışveriş yapmak amacıyla geldi. Damatları Mustafa K’nın (18) kayınpederi ve kayınvalidesini yolda 2-3 kez durdurarak rahatsız etti.

Duran Kökçü ve eşinin Ahmet Şensan Kültür Merkezi’nin altında bulunan pasaja geldikleri sırada tekrar yanlarına gelen öfkeli damat, kayınpederine 7 el ateş etti. Sağ göğsüne isabet eden 3 kurşunla ağır yaralanan Kökçü, ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Eşi Duygu K. ile şiddetli geçimsizlik nedeniyle bir süredir ayrı yaşadığı iddia edilen Mustafa K’nin, ailevi sorunlarından kayınpederi Duran Kökçü’yü sorumlu tuttuğu için saldırıyı gerçekleştirdiği ileri sürüldü.

Olay sonrası kayıplara karışan damatın yakalanması için Nazilli Emniyet Müdürlüğü ve Nazilli Jandarma Ekiplerinin operasyon başlattığı bildirildi.
 

iha
Yayın Tarihi : 9 Haziran 2009 Salı 18:05:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?